Prima imagine cu Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, după ce au fost depistați cu coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor să își asigure fanii că se simt bine, după ce au fost depistați cu coronavirus.

Prima imagine cu Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, după ce au fost depistați cu coronavirus

Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram prima imagine cu el și soția lui, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, după ce au fost depistați cu coronavirus.

Deși cei doi par vizibil obosiți, au reușit să zâmbească, încercând să își liniștească fanii panicați după anunțul de ieri. În textul care acompaniază fotografia, Tom Hanks a scris: „Hello, tuturor. Eu și @ritawilson vrem să mulțumim tuturor de aici din Australia pentru că au atâta grijă de noi. Avem Covid-19 și suntem în carantină deci nu răspândim virusul nimănui. Există unii oameni pentru care acest virus poate duce către o boală serioasă. Luăm fiecare zi în parte”.

El a continuat: „Există lucruri pe care toți le putem face pentru a trece peste asta, respectând sfaturile experților și având grijă de noi și de cei din jur, nu? Nu uitați, în ciuda evenimentelor recente, nu există lacrimi în baseball. Hanx.” Expresia „nu există lacrimi în baseball” face referire la celebrul film din 1992 în care Tom Hanks a jucat – A League of Their Own.


Pe 11 martie Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au anunțat că au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Acesta a scris pe contul personal de Instagram că se află în Australia împreună cu soția sa. „Ne simțeam puțin obosiți, ca la o răceală, și aveam niște dureri în corp”, a scris acesta, adăugând și că Rita Wilson avea frisoane. „Ca să facem lucrurile cum trebuie, așa cum e nevoie în lume acum, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, se află în Australia, unde Hanks lucra la filmul despre viața lui Elvis Presley regizat de Baz Luhrmann. În film, Hanks joacă rolul managerului lui Elvis, celebrul colonel Tom Parker. Warner Bros, compania care produce filmul, a anunțat că munca la film a fost suspendată, așa cum a raportat Hollywood Reporter.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor fi, conform declarațiilor actorului, „testați, ținuți sub observație și izolați pentru atâta vreme cât e necesar din punctul de vedere al sănătății și siguranței publice.” Actrița Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani (aceeași vârstă ca și soțul ei, ceea ce îi plasează pe amândoi într-o categorie cu risc ridicat de agravare), a suferit de cancer de sân și a trecut printr-o dublă mastectomie.

Citește și:
Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, depistată cu coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people