Prezentarea de modă Victoria’s Secret a fost anulată

Prezentarea de modă Victoria's Secret care se ținea în fiecare an în luna decembrie a fost anulată.

Prezentarea de modă Victoria’s Secret a fost anulată

Prezentarea de modă Victoria’s Secret a fost anulată, vestea fiind confirmată de L Brands, corporația care deține Victoria’s Secret. Această decizie a fost luată în urma rating-ului scăzut și al recenziilor negative din ultimii ani.

„Credem că este important să îmbunătățim marketing-ul pentru Victoria’s Secret”, a declarat Stuart Burgdoerfer, CFO.

În urmă cu câteva luni, Shanina Shaik, modelul de origine australiană, le-a spus celor de la The Daily Telegraph că prezentarea de lenjerie intimă nu avea loc și anul acesta. „Din păcate, show-ul Victoria’s Secret nu va avea loc anul acesta. Este ceva cu care m-am obișnuit pentru că în fiecare an în această perioadă mă antrenez ca un înger. Dar sunt sigură că în viitor se va întâmpla ceva, sunt destul de sigură”, a declarat Shaik, care a făcut parte din prezentare în 2011, 2012, 2014, 2015 și 2018. „Sunt sigură că lucrează la noi moduri prin care să-l realizeze, pentru că este cel mai bun show din lume”, a continuat modelul.

Primele zvonuri despre această decizie au apărut în luna mai, când The Wall Street Journal a scris că show-ul de modă nu va fi televizat în 2019, deși nu a existat mențiunea că s-a renunțat la el. Publicația a precizat că într-un raport intern trimis către angajați, Les Wexner, directorul executiv al L Brands, corporația care deține Victoria’s Secret, a spus că a decis să regândească tradiționala prezentare de modă Victorias Secret. 

Wexner ar fi adăugat că ar prefera ca „atenția companiei să se concentreze în acest an pe dezvoltarea conținutului și a unui nou tip de eveniment în moduri care vor împinge limitele modei în era globală digitală.”

Citește și:
Jennifer Lopez dezvăluie un lucru pe care nu l-a făcut niciodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people