Povestea rochiei pe care Kim Kardashian a purtat-o la Met Gala 2022

Numele lui Kim Kardashian se află din nou pe buzele tuturor, iar de această dată are legătură cu rochia purtată la Met Gala 2022.

Povestea rochiei pe care Kim Kardashian a purtat-o la Met Gala 2022

În mod cert, Kim Kardashian știe cum să își facă apariția la un eveniment și să atragă privirile și nu a făcut o excepție pentru Met Gala 2022. 

Pentru tematica din acest an de la Met Gala 2022, Kim Kardashian a ales să surprindă pe toată lumea cu alegerea ținutei ei, iar motivul este unul întemeiat. Vedeta a fost îmbrăcată în aceeași rochie pe care Marilyn Monroe a purtat-o atunci când i-a cântat „La mulţi ani” preşedintelui american John F. Kennedy, în anul 1962, la aniversarea de 45 de ani, cu câteva luni înainte de moartea ei. Rochia transparentă și strălucitoare a fost inspirată dintr-o schiță realizată de Bob Mackie pentru designerul de costume Jean Louis.

Kim Kardashian a dezvăluit pentru Vogue că ideea de a purta această rochie iconică i-a venit la gala de anul trecut, când a purtat o ținută semnată Balenciaga. „Ideea chiar mi-a venit după gala din septembrie anul trecut. M-am gândit ce aș fi făcut pentru tema americană dacă nu ar fi fost look-ul Balenciaga? Care este cel mai american lucru la care te poți gândi? Și asta este Marilyn Monroe. Pentru mine, cel mai important moment al lui Marilyn Monroe a fost acela când i-a cântat „La mulți ani” lui JFK, a fost acea privire.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ripley’s Believe It or Not! (@ripleysbelieveitornot)

Inițial, Kim Kardashian a probat o replică a rochiei, pentru a vedea dacă i se potrivește. Rochia originală a ajuns la casa din California a vedetei cu un avion privat de la muzeul Ripley’s Believe It or Not din Orlando, Florida. Dar, a observat că rochia nu i se potrivea. „Rochia a fost transportată de paznici și a trebuit să port mănuși pentru a o proba. Când am văzut că nu mi se potrivea, am vrut să plâng pentru că nu poate fi modificată deloc.” Așa că, a decis să urmeze o dietă cu câteva luni înainte de eveniment și a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni. „Nu m-am înfometat, dar am fost extrem de strictă.” La proba finală, rochia i s-a potrivit perfect. 

Kim Kardashian a purtat rochia originală pe covorul roșu de la Met Gala 2022 preț de câteva minute, cât timp a făcut fotografii alături de iubitul ei, Pete Davidson. Având în vedere povestea impresionantă a rochiei și cât de fragilă este, nu a vrut să își asume vreun risc. Ulterior, s-a schimbat într-o replică a rochiei.

„Sunt extrem de respectuoasă cu rochia și cu ceea ce înseamnă ea pentru istoria americană. Nu mi-aș fi dorit niciodată să stau în ea sau să mănânc sau să risc să o deteriorez și nu voi purta machiaj pe corp. De obicei fac asta”, a mai povestit Kim Kardashian pentru Vogue. „Totul a trebuit să fie cronometrat într-un mod specific și a trebuit să exersez cum să urc pe scări.” Pentru a completa look-ul Kim și-a vopsit părul pentru a ajunge la acea nuanță de blond a lui Marilyn Monroe.

Kim Kardashian a împărtășit pe contul ei de Instagram mai multe imagini cu ea purtând rochia lui Marilyn Monroe.

„Sunt atât de onorată să port rochia emblematică pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962 pentru a-i cânta La mulți ani președintelui John F. Kennedy. Este o rochie uimitoare, mulată pe corp, decorată cu peste 6.000 de cristale cusute manuale de către costumierul Jean Louis. Mulțumesc Ripley’s Believe It or Not! pentru că mi-a oferit ocazia de a da viață acestei piese din istoria modei pentru prima dată de când a purtat-o regretata Marilyn Monroe. Voi fi mereu recunoscătoare pentru acest moment, a transmis Kim Kardashian pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Potrivit People, rochia s-a vândut în 2016 cu 4,8 milioane de dolari la Julien’s Auctions, iar după a fost achiziționată de Muzeul Ripley’s Believe It Or Not și este cea mai scumpă rochie vândută vreodată la licitație. „Sunt o mare fană a licitațiilor și dețin mai multe piese JFK, așa că îl cunosc pe proprietarul de la Julien. El a reușit să îmi facă legătura [cu cel al lui Ripley] și așa am început să vorbim”, a mai spus Kim Kardashian pentru Vogue.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la MET GALA 2022 (GALERIE FOTO I)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people