Porecla adorabilă primită de Prințul William de la George și Charlotte

Kate Middleton a dezvăluit porecla adorabilă pe care Prințul William a primit-o de la cei doi copii ai săi, George și Charlotte.

Porecla adorabilă primită de Prințul William de la George și Charlotte

Pentru cei mai mulți britanici și nu numai, Prințul William este cunoscut ca Majestatea Sa. Însă, pentru Prințul George și Prințesa Charlotte, el este doar „Pops”.

Prințul William și Kate Middleton au făcut-o zilele trecute o vizită oficială în Leicester, pentru a aduce un omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul clubului de fotbal Leicester City care a decedat într-un accident de elicopter în apropierea stadionului său.

Kate Middleton a vorbit cu cei prezenți la locul unde sunt depuse flori în onoarea lui Vichai Srivaddhanaprabha, voluntari și fani ai clubului de fotbal, dar și ai familiei regale. Întrebată de un fan ce mai fac cei 3 copii ai săi, Prințul George, în vârstă de 5 ani, Prințesa Charlotte, 3 ani și Prințul Louis care a împlinit 7 luni, Kate a răspuns politicos: „Fac foarte bine, mulțumesc pentru întrebare”.

Kate Middleton a dezvăluit și porecla adorabilă pe care Prințul William a primit-o de la cei doi copii ai săi, George și Charlotte.

„Kate a mărturisit că William juca fotbal cu copiii lui aseară și unul dintre ei, cred că era George, l-a întrebat ‘Mâine o să mai jucăm fotbal, Pops’?”, a declarat un oficial al clubului.

Într-un documentar din 2016, Kate a vorbit despre relația specială care există între George, Charlotte și Regina Elisabeta, dezvăluind că George are o poreclă inclusiv pentru Regină: „George îi spune Gan-Gan. Întotdeauna ea le face mici cadouri pe care ei le găsesc ascunse în camerele unde stăm și acesta este modul ei de a-și demonstra dragostea pe care o poartă familiei”.

Citește și:
Prințesa Charlotte seamănă perfect cu nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, iar această imagine este dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people