Pink a avut răspunsul perfect pentru cei care au criticat-o pe Jessica Simpson pentru felul în care își crește fiica

Pink știe cum să-și apere copiii și deciziile în privința creșterii acestora de criticii de pe internet. Iar acum, a demonstrat că o poate face și pentru alte persoane, ca Jessica Simpson.

Pink a avut răspunsul perfect pentru cei care au criticat-o pe Jessica Simpson pentru felul în care își crește fiica

După ce mai multe persoane au criticat-o prin comentarii dure pe Jessica Simpson pentru că i-a împlinit dorința fiicei sale, Maxwell Drew Johnson, în vârstă de șapte ani, de a-și vopsi părul în nuanțe de roz, Pink a adresat problema în propriul stil caracteristic. „Am auzit că oamenii o critică pe Jessica Simpson pentru că și-a lăsat fiica în vârstă de șapte ani să-și vopsească părul. Așa că ne-am gândit să vă arătăm ce am făcut ieri”, a scris artista alături de fotografii în care observăm că a făcut același lucru cu fiica ei, vopsindu-i părul albastru.

Pink și-a dezactivat comentariile la postare, ca oamenii să nu poată continua valul de critică stârnit. Recent, Jessica Simpson a postat o imagine cu noul look al fiicei sale, Maxwell, în descrierea căreia a adăugat: „Inspirată de The Descendants”. Printre comentariile negative apărute se numără: „Atât de trist să văd un copil atât de tânăr vopsindu-și părul” sau „Era mult mai frumoasă cu buclele aurii naturale. Încă ar trebui să fie un copil în toate aspectele. Acea perioadă este scurtă” sau „Atât de tânără, este păcat.”

Pink este obișnuită cu astfel de comentarii, fiind nevoită frecvent să răspundă persoanelor care nu sunt de acord cu modul ei de a-și crește copiii. Luna trecută, Pink și-a petrecut vacanța alături de soț și cei doi copii ai lor, în Berlin, iar în tot acest timp și-a ținut fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară și locurile pe care le vizitează, postând numeroase fotografii pe rețelele sociale. Într-una dintre imagini, cei doi copii ai lui Pink, Willow Sage, în vârstă de opt ani, și Jameson Moon, în vârstă de doi ani, aleargă într-o zonă închinată evreilor care și-au pierdut viața în timpul Holocaustului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

O postare distribuită de Jessica Simpson (@jessicasimpson) pe

Artista s-a simțit responsabilă să ofere o explicație criticilor care au scos în evidență acest aspect. „Pentru toți cei care au comentat – acești doi copii sunt evrei, la fel ca mine. Persoana care a construit acest monument a văzut copiii ca fiind exact copii, iar pentru mine, aceasta este o celebrare a vieții după moarte. Vă rog să vă păstrați ura și critica pentru voi', a scris Pink alături de câteva fotografii cu copiii săi.

Citește și:
Bindi Irwin a postat un mesaj emoționant adresat regretatului ei tată, Steve Irwin

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people