Pierce Brosnan transmite un mesaj emoționant la șapte ani de la moartea fiicei sale

Pierce Brosnan se gândește în continuare la pierderea fostei sale soții și a fiicei sale, cărora li s-a adresat într-un mesaj emoționant pe Instagram.

Pierce Brosnan transmite un mesaj emoționant la șapte ani de la moartea fiicei sale

În pofida celebrității, viața lui Pierce Brosnan nu a fost deloc una ușoară. În 1991, prima sa soție a murit de cancer ovarian, iar 22 de ani mai târziu, fiica sa Charlotte a murit de aceeași boală. Actorul cunoscut pentru rolul James Bond declara acum câțiva ani că aceste tragedii l-au schimbat: „Nu pot să văd jumătatea plină a paharului. Câinele negru al melancoliei se află cu mine, din când în când”.

Deși actorul în vârstă de 67 de ani are o căsnicie fericită alături de Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan spune că nu trece o zi fără să se gândească la soția și fiica pierdute. La șapte ani de la moartea lui Charlotte, Brosnan a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, unde a postat o fotografie de pe vremea când aceștia formau o familie.

Din prima căsătorie, Pierce a devenit tatăl celor doi fii ai Cassandrei, Charlotte și Christopher, pe care i-a adoptat în momentul căsătoriei cu ea, însă cei doi au și un fiu împreună, Sean.

În fotografia postată pe Instagram, Pierce Brosnan parafrazează celebra replică din filmul Casablanca „Here’s looking at you kid” și adaugă „în amintirea lui Charlotte și la mulți ani pentru draga mea Marley May”. 

 

View this post on Instagram

 

Heres looking at you kid… in remembrance of Charlotte and with happy birthday wishes for my darling Marley May. Photo by @keelyshayebrosnan

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Pierce Brosnan nu a avut o viață foarte ușoară nici în copilărie, când tatăl său a părăsit familia la scurt timp după nașterea sa. Mama sa a fost nevoită atunci să se mute la Londra pentru a-și găsi un loc de muncă. În timpul adolescenței, Brosnan a fost plimbat de la o rudă la alta și a locuit pentru o perioadă într-un internat. Pierce Brosnan a avut șansa de a-și cunoaște tatăl în 1984, când cei doi au filmat Remington Steele în Irlanda, însă întâlnirea a fost scurtă, după spusele actorului.

Citește și:
Se pare că Prințul Harry regretă acum că a părăsit familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people