Parisul îi aduce un omagiu special Prințesei Diana

"Prinţesa inimilor" sau "Prinţesa poporului", aşa cum au denumit-o britanicii pe Lady Diana, nu va fi niciodată uitată.

Parisul îi aduce un omagiu special Prințesei Diana

31 august 1997. Ziua tragică în care Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident auto petrecut în Paris, ziua care a îndurerat o lume întreagă. Au trecut mai bine de 20 de ani, iar „Prinţesa inimilor” sau „Prinţesa poporului”, aşa cum au denumit-o britanicii pe Lady Diana, nu a fost uitată.

Autoritățile din Paris intenționează să îi aducă un omagiu special Prințesei Diana, ținând cont de faptul că se apropie aniversarea a 22 de ani de la decesul acesteia. Potrivit Le Monde, autoritățile franceze ar fi decis să redenumească plaza aflată în imediata apropiere a locului în care Prințesa Diana și-a pierdut viața – podul Pont de l’Alma – chiar cu numele regretatei Prințese. Locul ar urma să se numească „Place Diana”.

Cu toate acestea, locuitorii Parisului și turiștii au considerat întotdeauna acel loc ca fiind unul unde să își exprime regretele cu privire la dispariția tragică a Prințesei. Flacăra Libertății – o replică a torței care există în New York la Statuia Libertății – este înconjurată zilnic de flori și imagini cu Prințesa Diana.

Citește și:
Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people