Paris Jackson are o voce superba, exact ca tatal ei, si trebuie sa o auzi cantand

Au trecut opt ani de cand Michael Jackson a murit si se pare ca fiica lui i-a mostenit pasiunea pentru muzica, dar si vocea.

Paris Jackson are o voce superba, exact ca tatal ei, si trebuie sa o auzi cantand

Paris Jackson avea numai 11 ani atunci cand cand Michael Jackson a murit si in numeroase ocazii si-a aratat dragostea neconditionata pe care i-o purta, dar si regretul ca regele muzicii pop nu i-a fost alaturi in adolescenta.

my angel, my king, my universe. 8 years without you feels like a lifetime.

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Prin tatuaje, prin prietenia cu nasul ei, Macaulay Culkin, prin imaginile postate atat de des pe retelele de socializare – Paris Jackson ii cinsteste memoria tatalui ei cu orice ocazie.

Insa, datorita unui video postat recent pe Instagram, am aflat si faptul ca Paris a mostenit talentul tatalui ei, mai exact are o voce superba!

In weekendul care a trecut, Paris a urcat pe scena de la Soho House din West Hollywood pentru a fi alaturi de varul ei, Austin Brown (fiul lui Rebbie Jackson) care a interpretat cea mai noua piesa a sa, Smile'.

Si daca nu ne crezi atunci cand spunem ca i-a mostenit vocea lui Michael Jackson, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti video-ul de mai jos:

Paris a debutat deja in cariera de model, a aparut in clipul piesei „I Dare You' a trupei The XX si a obtinut un rol in episodic in serialul Star'. Sa ne asteptam si la o cariera in muzica?

Citeste si:
De ce Paris Jackson are ochii atat de albastri

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people