Paris Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan, și-a făcut debutul ca model la prezentarea Dolce & Gabbana

Paris Brosnan este numele pe care îl vom auzi cu siguranță mult timp de acum înainte atunci când vom vorbi despre modele de succes.

Paris Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan, și-a făcut debutul ca model la prezentarea Dolce & Gabbana

La numai 16 ani, Paris Brosnan, fiul actorului Pierce Brosnan, și-a făcut debutul cu dreptul în lumea modei, el defilând pe catwalk pentru Dolce & Gabbana, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, dedicată colecțiilor pentru bărbați.

Paris Brosnan este fiul pe care actorul din franciza „James Bond” îl are cu jurnalista Keely Shaye Smith.

Nu este prima dată când Paris cocheteză cu moda. Tânărul de 16 ani a apărut anul trecut pe coperta revistei Vanity Teen, numărul din noiembrie.

Paris calcă astfel pe urmele fratelui său mai mare, Dylan, în vârstă de 20 de ani, care a debutat ca model pentru Saint Laurent, în 2014.

Paris Brosnan nu este singura vedetă a show-ului Dolce & Gabbana. Și când spunem vedetă ne referim și la copiii celebritaților care sunt prezențe constante pe catwalk. Alături de Paris Brosnan, în cadrul show-ului Dolce & Gabbana au mai defilat Rafferty Law (fiul lui Jude Law), Christian Combs (fiul lui P.Diddy), dar și cântăreții Tinie Tempah și Austin Mahone.

A post shared by GQ KOREA (@gq_korea) on

Citește și:
Artista care a dat peste cap topurile poartă un brand românesc

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people