Pamela Anderson are o nouă relație, la numai câteva luni de la divorț

Pamela Anderson a trecut peste căsătoria eșuată cu Jon Peters și are acum o altă relație.

Pamela Anderson are o nouă relație, la numai câteva luni de la divorț

Pamela Anderson a trecut peste căsătoria eșuată cu Jon Peters – căsătorie care a durat 12 zile – și are acum o altă relație, chiar cu bodyguard-ul ei.

Se pare că actrița în vârstă de 53 de ani, celebră pentru rolul din serialul Baywatch, are o nouă relație, cu Dan Hayhurst, propriul ei bodyguard. Mai multe surse au declarat presei de peste Ocean că cei doi și-au petrecut întreaga perioadă de izolare împreună, izolare impusă din cauza pandemiei de coronavirus, și că relația celor doi a început la scurt timp după ce Pamela Anderson s-a despărțit de Jon Peters, în luna februarie a acestui an.

„Ea este foarte fericită”, a declarat o sursă citată de Fox News. „Și au fost împreună pe toată durata pandemiei. Ea este super fericită și el o ajută să își aranjeze casa pe care actrița o are pe Vancouver Island”.

Reprezentanții celebrei actrițe nu au confirmat, dar nici nu au infirmat până acum știrea potrivit căreia Pamela Anderson are o relație cu bodyguard-ul ei.

Ultimele vești cu privire la viața amoroasă a celebrei actrițe au venit în luna februarie atunci când Pamela Anderson anunța că a decis să divorțeze de Jon Peters, după o căsătorie de numai 12 zile.

„Am fost mișcată de modul călduros în care l-ați primit pe Jon și căsătoria mea. Vă mulțumim pentru susținere și ne alocăm un timp departe unul de celălalt pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viață și unul de la celălalt. Viața este o călătorie și iubirea este un proces. Având acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalitățile ce țin de certificatul de căsătorie și să ne punem încrederea în proces. Vă mulțumim pentru că ne respectați intimitatea”, a declarat ea atunci.

Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani, și-a șocat fanii atunci când a anunțat că s-a căsătorit cu producătorul american Jon Peters, în vârstă de 75 de ani, în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în Malibu, pe 20 ianuarie. Cei doi au avut o relație în urmă cu 30 de ani și, potrivit The Hollywood Reporter, s-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni și au reluat relația, dar au încercat să fie cât mai discreți și să stea departe de ochii presei și ai curioșilor. Printre persoanele care au participat la ceremonie se numără cei doi băieți ai Pamelei Anderson, Brandon și Dylan Lee, dar și fosta soție a lui Jon Peters, Christine Forsyth-Peters, și fiicele lor, Caleigh și Skye.

Citește și:
Sophie Turner, prima apariție în public de când a devenit mamă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people