Orlando Bloom a dezvăluit cum i-a influențat divorțul noua relație cu Katy Perry

Orlando Bloom a vorbit despre viitorul alături de Katy Perry și modul în care divorțul îl ajută în această relație.

Orlando Bloom a dezvăluit cum i-a influențat divorțul noua relație cu Katy Perry

Orlando Bloom a vorbit în cadrul unui interviu pentru Sunday Today despre relația cu Katy Perry, dezvăluind de ce este atât de încrezător că a doua sa căsnicie nu se va încheia cu un divorț.

„Este important pentru mine că suntem la fel. Am fost căsătorit și am divorțat și nu vreau să fac asta din nou… și amândoi suntem conștienți de asta. Ea este incredibilă și sunt întotdeauna atât de impresionat de asta și mă simt încurajat.”

Cunoscutul actor a fost căsătorit timp de trei ani cu modelul Miranda Kerr. Cei doi au un copil în vârstă de 8 ani, Flynn, și după divorț au rămas prieteni. În plus, se pare că fiul lor se înțelege foarte bine cu Katy Perry.

Orlando Bloom și Katy Perry s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților, actorul organizând o cerere în căsătorie specială, dovedind că poate plănui foarte bine o surpriză, chiar dacă acest lucru nu este întocmai specific lui.

„Sincer să fiu, ea iubește o temă, așa cum poți vedea în tot ceea ce face. Ea iubește momentele impresionante”, a dezvăluit actorul, explicând de ce a ales să facă cererea în timp ce zburau cu elicopterul.

Orlando Bloom a explicat totodată cum încearcă să o învețe pe Katy despre beneficiile momentele mici petrecute împreună. „Încerc în continuare să o fac să se bucure de momentele mici. Lucrul bun în ceea ce privește ce facem este că învățăm să facem lucruri mici împreună. Cred că amândoi suntem conștienți că este un munte pe care trebuie să îl urcăm și că acel munte nu se va opri niciodată, în ceea ce privește relațiile, pentru că eu cred că așa stau lucrurile și iubesc să evoluez și, din fericire, și ea o face.”

Până acum Orlando Bloom și Katy Perry nu au anunțat când va avea loc nunta, însă potrivit unui interviu dat de artistă în cadrul unei emisiuni, cei doi nu se grăbesc. „Noi încercăm să avem o bază emoțională solidă, pentru un angajament pentru toată viața, iar asta este important, știi?”

Citește și:
Cum plănuiesc Katy Perry și Orlando Bloom să aibă o nuntă „perfectă'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people