Cum plănuiesc Katy Perry și Orlando Bloom să aibă o nuntă „perfectă”

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day, iar toată lumea se întreabă ce fel de nuntă vor avea aceștia.

Cum plănuiesc Katy Perry și Orlando Bloom să aibă o nuntă „perfectă”

Katy Perry și Orlando Bloom se bucură de o perioadă minunată din viața lor. Cei doi s-au logodit de Valentine’s Day, iar acum au început să facă planuri pentru ziua cea mare.

O sursă a declarat pentru E! News că cei doi au început să se gândească la cum va fi nunta, însă nu au luat până acum nicio decizie.

„Ei vor să fie siguri că vor alege ceva ce va fi perfect pentru ei ca pereche”, a declarat sursa. Acest lucru este de înțeles, deoarece atât Katy Perry, cât și Orlando Bloom au fost căsătoriți înainte și au avut nunți complet diferite ca stil. Artista a fost căsătorit cu Russel Brand, în timp ce Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, cu care are împreună și un fiu.

Sursa a precizat că „Orlando nu își dorește nimic mare și impresionant”, așadar Katy nu va sosi probabil pe un elefant, așa cum a făcut la prima sa nuntă. Totodată, se pare că cei doi au ales să angajeze un wedding planner pentru a fi ajutați.

Cu toate acestea, această persoană nu se va ocupa de absolut orice, deoarece Katy Perry „are câteva idei cool”. Potrivit sursei citate de E!News, cei doi și-ar dori o nuntă la care „prietenii și familia se pot distra împreună”.

Katy Perry și Orlando Bloom au făcut între timp încă un pas iportant în relația lor. Cei doi s-au mutat oficial împreună, chiar după logodnă. „Ea pregătea noua locuință de câteva luni și a fost gata chiar în perioada în care s-au logodit. S-a potrivit perfect și ei iubesc această perioadă din viața lor.”

Se pare că această mutare este una definitivă, deoarece Orlado Bloom a scos la vânzare locuința de 8.9 milioane de dolari din Los Angeles, California.

Citește și:
Cererea în căsătorie a lui Orlando Bloom pentru Katy Perry a implicat o sticlă spartă de șampanie, un elicopter și o haină ruptă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people