Oprah Winfrey are un uimitor nou job

Faimoasa jurnalista in varsta de 63 de ani, Oprah, se pare ca se va intoarce pe micile ecrane.

Oprah Winfrey are un uimitor nou job

CBS a anuntat ca Oprah va fi un colaborator special pentru programul de stiri 60 Minutes. Jobul va presupune probabil ca Oprah sa faca reportaje pentru cateva subiecte care vor fi difuzate in cadrul emisiunii, incepand din aceasta toamna.

Producatorul executiv al emisiunii si-a manifestat admiratia fata de vedeta si a justificat importanta aparitiei acesteia pe ecran: Oprah Winfrey este una singura, Si in mijlocul acestei amare dezbinari si continua ingrijoratoare crestere a climei politice, avem devoie de ea, fara indoiala.'

Oprah este o jurnalista neinfricata, care pe parcursul faimosului sau talk-show a abordat subiecte indraznete si nu s-a ferit sa abordeze teme legate de diferentele sociale, orientari sexuale atipice sau probleme de discriminare rasiala. Vedeta are curajul necesar de a aborda subiectele pe care altii le ignora si de a aduce atentia asupra lucrurilor cu care se confrunta oamenii cu adevarat.

Reaparitia vedetei intr-un astfel de format este asteptata cu sufletul la gura de toata lumea iar ea insasi promite sa-si continue stilul caracteristic si sa aduca perspective relevante si moduri reale de a facilita relatiile dintre oameni: Intr-un moment in care oamenii sunt asa de separati, intentia mea este sa aduc introspectie si perspectiva relevante, sa vedem ce ne separa, si sa ajutam la facilitarea conversatiilor adevarate intre oameni din diferite mediuri sociale,' a declarat Oprah.

Citeste si:
5 femei de succes care au reusit in ciuda esecurilor

Avem nevoie de mai multi oameni care sa vorbeasca despre lucrurile care afecteaza oamenii din intreaga lume, asa ca abia asteptam sa vedem problemele discutate si solutiile gasite pentru aceste probleme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people