Oamenii nu sunt multumiti cu castigatorul Best Actor, Casey Affleck

Exista si premii care, odata acordate persoanelor care au avut un trecut nu tocmai mandru de o distinctie, starnesc controverse.

Oamenii nu sunt multumiti cu castigatorul Best Actor, Casey Affleck

Oamenii si-au pierdut cumpatul aseara, cand premiul Academiei pentru Cel Mai Bun Actor a mers la Casey Affleck, pentru rolul din Manchester by the Sea'. Desi ar trebui sa fie un moment de sarbatorire, foarte multi oameni si-au exprimat imediat dupa anunt, dezacordul cu privier la cele intamplate.

In timp ce unii spun ca premiul trebuia sa mearga la Denzel Washington, pentru rolul din Fences', altii spun doar ca nu e drept ca un om acuzat de abuz si hartuire sexuala sa castige vreodata un premiu.

Printre valul de comentarii, cel mai dur ar putea fi urmatorul Ei bine, asta e Hollywoodul. Poti sa-ti hartuiesti sexual colegii de sex feminin si sa castigi premiul pentru Cel Mai Bun Actor.'

Cum am mai spus, valul de comentarii de pe Twitter a starnit o multime de mesaje, printre care mai vreau sa amintesc doar doua: Casey Affleck evita contactul vizual cu toate femeile din camera,' reminder: Casey Affleck & Nate Parker sunt amandoi acuzati de viol, parte din filme mari, dar Nate nu este prezent & Casey tocmai a castigat premiul pentru Cel Mai Bun Actor.'

Citeste si:
Premiile Oscar 2017: 7 noi recorduri stabilite de aceasta editie

Text: Marilena Iordache
Foto:Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people