O scrisoare despre moartea Printesei Diana semnata de Regina Elisabeta a iesit la iveala abia acum

Moartea Printesei Diana a fost o tragedie care a zdruncinat lumea si bineinteles, familia regala. La vremea aceea, reticenta Reginei de a face o declaratie publica imediat si de a plange in public a fost aspru criticata.

O scrisoare despre moartea Printesei Diana semnata de Regina Elisabeta a iesit la iveala abia acum

Potrivit ABC News, o scrisoare a Reginei a iesit la suparafata. Scrisoarea a fost scrisa ca raspuns la condoleantele Doamnei Henriette Abel Smith, o doamna confidenta a reginei. Cea mai mare parte a scrisorii a fost tiparita, insa exista si o parte scrisa de mana. Scrisoarea a fost obtinuta de Daily Mail in urma unei licitatii din 2005.

Este intr-adevar o veste trista si o pierdere uriasa pentru tara' – a scris Regina Elisabeta a II-a, in prima parte a scrisorii. Cu toate acestea, reactia publicului la vestea mortii acestea si la slujba din Abbey parea ca a unit toti oamenii din intreaga lume. Regina a mai vorbit despre puterea pe care nepotii ei au avut-o in acele momente tragice. William si Harry au fost atat de curajosi si sunt foarte mandra de ei.'

In scrisoare s-a regasit si un text scris de mana, iar tonul pare sa fie mult mai prietenos. „Cred ca scrisoarea ta a fost una dintre primele deschise – emotiile sunt inca atat de amestecate, dar am trecut printr-o experienta foarte grea' – a scris regina.

Citeste si:
Regina Elisabeta a II-a: cele mai stylish & pline de culoare tinute!

Familia regala a fost aspru criticata pentru lipsa afisarii emotiilor dupa moartea Dianei, insa aceasta scrisoare arata ca durerea ei a fost profund
resimtita, dar in particular.

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people