O celebritate devine noua concurentă de la Ferma

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma. Ce are de spus despre această provocare, încă dinainte de a intra în concurs?

O celebritate devine noua concurentă de la Ferma

Noua concurentă de la Ferma este Andreea Antonescu, care se alătură competiției dintre săteni și orășeni din emisiunea populară a postului ProTV.

Noua concurentă de la Ferma intră în concurs după un duel cu dublă eliminare câștigat de orășeni și unul pentru ultima șansă în plină desfășurare. Andreea Antonescu este celebră pentru faptul că în adolescență a făcut parte din trupa-fenomen Andre, care a avut parte de un succes remarcabil. Conform comunicatului oficial emis de postul de televiziunea, Andreea Antonescu „crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din nici una dintre echipe.”

Cântăreață cu o carieră care a început la o vârstă fragedă, alături de colega sa, Andreea Bălan, cu care s-a reunit pentru câteva concerte anul trecut, noua concurentă de la Ferma este acum și mamă, dar și o persoană care își dorește să își depășească limitele.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a declarat noua concurentă de la Ferma. Debutul său în concursul Ferma. Orășeni versus săteni are loc marți, de la ora 21:30. La competiție participă și Cezar Ouatu, George Piștereanu, Anda Adam, George Burcea, Giulia Nahmany, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, Elena Chiriac, Andrei Stoica și Anna Lesko.

Citește și:
Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani? Vedeta a povestit totul într-un podcast

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people