Norvina, fiica Anastasiei Soare, este unul dintre cei mai importanți influenceri de frumusețe din lume

Anastasia Soare, supranumită și "regina sprâncenelor" la Hollywood este una dintre cele mai de succes antreprenoare din România. Însă cine este Norvina, fiica ei? Află în continuare tot ce trebuie să știi despre ea.

Norvina, sau pe numele ei real Claudia Soare, este fiica Anastasiei Soare, fondatoarea unuia dintre cele mai de succes brand-uri de produse cosmetice din întreaga lume. La doar 32 de ani, Norvina, fiica Anastasiei Soare, se bucură de un real succes pe rețelele de socializare, având 1,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Ea le arată urmăritorilor ei nenumărate tips-uri de make-up pline de culoare și îndrăznețe, însă Norvina este extrem de implicată și în afacerea mamei sale.

Cu toate că Anastasia și-a dorit să își numească fiica Norvina, nu a putut face asta din cauza faptului că acesta nu este un nume românesc în accepțiunea tradițională, așa că pe certificatul ei de naștere fiica Anastasiei este, simplu, Claudia. Cu toate acestea, apropiații îi spun Norvina.

Dacă te întrebai care este ocupația ei, află că ceea ce face ea nu este foarte departe de activitatea pe care o desfășoară mama ei. Și spunem asta deoarece Norvina este președintele brand-ului Anastasia Beverly Hills. Ba mai mult, cu mai multe luni înainte ca produsele Anastasia Beverly Hills să fie lansate, ea le roagă pe prietenele ei să încerce aceste produse, iar ele o ajută să găsească numele și ambalajele potrivite. „Prietena mea cea mai bună vede toate produsele cu o lună înainte, mă ajută să găsesc nume interesante pentru ele, îmi dă idei în ceea ce privește ambalajul și păstrează aceste lucruri secrete. Întotdeauna îi apreciez opinia”, a declarat la un moment dat Norvina.


Norvina a fost destul de reticentă la început în ceea ce privește conducerea brand-ului Anastasia Beverly Hills, deoarece nu avea până în acel moment cunoștințele necesare de a conduce o afacere de mare calibru. „Simțeam că toată lumea mă va judeca. Simțeam că nimeni nu mă dorește alături și că toți mă judecă. Nu puteam să fiu altcineva”, a spus Norvina.

Mama ei, Anastasia Soare, a vorbit în exclusivitate pentru ELLE România despre munca pe care Norvina o depune în cadrul afacerii, dezvăluind și faptul că la început a dat-o afară: „Fata mea face produsele de make-up, de la rujuri la farduri de pleoape, și eu mă ocup de produsele pentru sprâncene. Asta a fost o decizie conștientă, pentru că am vrut ca fiica mea să nu fie fata Anastasiei, ci să fie ea însăși, o persoană care mi-am dat seama că e capabilă, după ce am învățat-o și a lucrat în fiecare departament, ca ea să știe și ca să fiu eu convinsă că are suficiente cunoștințe să poată face această linie. Am stat în spatele ei la început. Am și dat-o afară la început.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

With my mama @anastasiasoare

O postare distribuită de @ norvina pe

Norvina a făcut un gest cu adevărat inedit pentru mama ei, și anume a creat o paletă de farduri de pleoape special pentru Anastasia Soare, care conține nuanțele pe care mama ei le folosește cel mai des. „Am făcut această paletă pentru mama mea. Este o regină a tot ceea ce înseamnă nuanțe neutre și îmi place ceea ce poartă. M-am gândit ca paleta să conțină aceleași nuanțe pe care ea le folosește în machiajele ei. Este adevărat, nu este o paletă doar pentru ea, este pentru toată lumea care dorește să se machieze cu aceste nuanțe care se potrivesc oricărui tip de ten”, a spus Norvina, fiica Anastasiei Soare, pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😪 Soft Glam was leaked, like everything else we launch nowadays. Here she is 😍😩 so proud of this palette. I wanted to create a neutral palette that is a go-to for anyone, transitions beautifully from day to night, and is a dream for MUAs with a bridal clientele. I made this palette for my mom @anastasiabeverlyhills She is a neutrals 👑 and likes what she likes. Ive been staring at the same hues of shadows in her makeup drawers since I was little. In truth its not just for her, its for everyone that loves this color story & wants shadows that melt on your skin and are packed with pigment. I created 7 new shades, used 3 from MR & incorporated my moms favorite ABH single shades which happen to be nudes Sienna & Orange Soda. Theres also Noir, because some of my favorite bridal makeup is a cat eye using mostly shadow that some of my favorite MUAs create My philosophy on using existing single shades of those that are in a palette is this; if I can create a brand new shadow that isnt in the line wonderful, however if some of the shades that work within the configuration are close enough to be an existing shadow, Im not naming the new one something else and making you purchase a shadow that you cant find as a single should you hit pan. Fair is fair & beloved shadows especially neutrals dont exactly go out of style. I have so much campaign stuff to show you late February, but for now, here she is SOFT GLAM I just uploaded swatches on my story. Theyre rushed & done while upset so dont judge the sloppiness

O postare distribuită de @ norvina pe

Pasionată de tot ceea ce face și dorindu-și ca lucrurile să iasă foarte bine, ea petrece extrem de mult timp în birou și în laboratoare, încercând produsele cosmetice și planificând în detaliu lansarea lor. Ba mai mult, ea documentează întreg procesul pe contul ei de Twitter, ceea ce ne arată faptul că vrea ca urmăritorii ei să știe cât mai multe detalii din culisele acestei afaceri de succes.

De asemenea, Anastasia Soare a mai dezvăluit și faptul că a durat doi ani până ce Norvina a fost pregătită să lanseze noua ei colecție de produse de make-up. „Ea face produsele. A lucrat la această nouă colecție doi ani, totul este făcut special. Toate lucrurile din linia noastră sunt testate de noi.”

Nu mai este un secret faptul că Anastasia Beverly Hills este unul dintre cele mai apreciate brand-uri de produse cosmetice profesionale, iar Anastasia Soare a reușit să dezvolte un adevărat imperiu. Însă, în același timp, în spatele acestui succes se află și fiica ei, Norvina. Dar ce este cu adevărat de reținut este faptul că Anastasia Soare a reprezentat un exemplu pentru fiica ei, iar dovadă ne stă implicarea Norvinei într-o asemenea afacere de succes.

Citește și:
#ELLEInterviu: Anastasia Soare, despre afacerea ei de succes și secretul unor sprâncene perfecte (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people