Noi detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan

Spitalul Sanador oferă detalii despre starea actuală de sănătate a Andreei Bălan.

Noi detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan

După ce a fost confirmat faptul că Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator în timpul nașterii, Spitalul Sanador a dat un comunicat oficial despre starea actuală de sănătate a artistei.

,,Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Balan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.'

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii. Aceasta a născut o fetiță, Clara Maria, iar anunțul a fost făcut de soțul ei pe pagina de Facebook, unde s-a confirmat și faptul că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Starea ei este acum stabilă, fiind ținută sub supravegherea medicilor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people