Nicole Kidman vorbește despre cele două avorturi spontane din timpul relației cu Tom Cruise

Nicole Kidman a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere reproductiv, în timpul relației cu Tom Cruise.

Nicole Kidman vorbește despre cele două avorturi spontane din timpul relației cu Tom Cruise

Actrița Nicole Kidman a vorbit deschis despre cele două avorturi spontane pe care le-a avut în timpul relației cu Tom Cruise. Astăzi este mama a patru copii și numără o colecție impresionantă de premii, inclusiv un Oscar. De multe ori, ne gândim la celebrități ca la niște ființe cu vieți perfecte și nu ne închipuim că și acestea ar putea să sufere și să treacă prin aceleași probleme prin care trecem și noi, femeile obișnuite. Nimic mai neadevărat.

Într-un interviu cu revista Tatler, Kidman a vorbit despre chinul celor două avorturi spontane: „Cunosc dorința,” a spus Nicole. „Acea dorință. Este o uriașă, dureroasă dorință. Și pierderea! Pierderea unei sarcini nu este destul de discutată. Un necaz masiv pentru anumite femei.”

Vorbind despre ce înseamnă și ce se întâmplă atunci când o femeie devine mamă, Kidman a vorbit senină despre bucuria de a da viață unui copil. „Este o cantitate enormă de durere și o cantitate enormă de bucurie, în același timp. Reversul de a trece prin atâta dorință și durerea sentimentului când auzi ‘Ahhhh’ la venirea copilului.”

Nu este prima dată când Kidman vorbește despre aceste avorturi spontane. În 2007 a declarat că a avut o sarcină extrauterină și o pierdere de sarcină. Amândouă s-au întâmplat în timpul căsniciei cu Tom Cruise, de care a divorțat în 2001. Kidman și Cruise au adoptat doi copii, Isabella și Connor, și a dat viață altor doi copii biologici, Sunday și Faith, cu soțul ei actual, Keith Urban.

Despre copii ei, a spus că îi va lăsa să păstreze premiile ei. „I-am spus fiicei mele cele mari: ‘Poți să-l pui pe raftul tău,’ iar ea mi-a răspuns: ‘Nu, raftul meu e plin, nu-l vreau,” a spus Kidman despre trofeele ei. „Raftul ei e plin de globuri de zăpadă și certificate și cărți, știi? Înțeleg total. Nu vrei trofeul pe care l-a câștigat mama ta să stea acolo. Iar cea mică a spus: ‘ÎL VREAU!'”

Nicole Kidman este o mamă iubitoare și o femeie puternică, căreia nu îi este teamă să-și folosească vocea și influența pentru a încuraja și a inspira și alte femei să facă la fel.

Citește și:
Keith Urban cântă despre Nicole Kidman și viața lor sexuală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people