Nicole Kidman, imagini de la inceputul carierei sale de model

Nicole Kidman este una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, aceasta fiind apreciata atat pentru talentul sau, cat si pentru frumusetea ei.

Nicole Kidman, imagini de la inceputul carierei sale de model

Are o cariera de succes la Hollywood, insa putini stiu ca si-a inceput cariera ca model. In iulie 1983 ea a aparut pe coperta revistei Dolly magazine.

Nicole Kidman avea doar 16 ani la aparitia acelui numar si, potrivit declaratiei Lisei Wilkinson, cea care a ocupat functia de redactor-sef pana la inchiderea revistei, acesta a fost unul dintre cele mai populare din istoria Dolly Magazine.

Toata lumea a crezut ca parul actritei era roscat natural, insa ulterior s-a aflat ca de fapt actrita era vopsita. Aceasta coperta, precum si restul fotografiile au ajutat-o pe Nicole la inceputul carierei, insa putem sa spunem ca aceste imagini sunt interesante. Este placut sa vedem cum aratau si vedetele in adolescenta, nu?

Citeste si:
Nicole Kidman ti-a scris o scrisoare care te va pune pe ganduri

Odata cu trecerea timpului Nicole Kidman a devenit una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, iar indiferent de culoarea de par pe care o are, fiecare aparitie a acesteia este apreciata.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people