Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, si-a anuntat logodna

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai si fost Principe al Romaniei, si-a anuntat logodna, iar aleasa lui este o romanca.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, si-a anuntat logodna

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, s-a logodit cu Alina Maria Binder, in varsta de 29 de ani, iar casatoria a fost aprobata de Regele Mihai, potrivit fostului principe.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o in casatorie pe Alina Maria Binder, in urma cu o luna, in timpul vacantei pe care cei doi au petrecut-o impreuna in Cornwall.

Alina este o persoana foarte speciala pentru mine si imi doresc ca impreuna sa pasim intr-un nou si asumat capitol al vietii noastre … De asemenea, suntem increzatori ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna', a scris Nicolae Medforth-Mills pe Facebook.

Am cerut acordul parintilor domnisoarei Binder, acestia dandu-ne incuvintarea si bucurandu-se alaturi de noi. De asemenea, am impartasit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai si familiei. Suntem incantati ca am primit binecuvantarile si mesajele Lor de felicitare', a mai spus Nicolae Medforth-Mills dezvaluind ca nunta va avea loc in vara anului 2018.

Nicolae Medforth-Mills, in varsta de 32 de ani, a primit titlul de principe in 2010, insa, in august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana Romaniei.

Citeste si:
O noua campanie marca Disney incurajeaza fetele sa fie mai mult decat printese

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people