Nepoata Prințesei Diana, surprinsă alături de iubitul ei în vârstă de 60 de ani

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a fost surprinsă alături de iubitul ei în vârstă de 60 de ani în New York.

Nepoata Prințesei Diana, surprinsă alături de iubitul ei în vârstă de 60 de ani

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a fost suprinsă în public alături de cel care se spune că ar fi iubitul ei. Michael Lewis este un miliardar în vârstă de 60 de ani, iar cei doi au fost fotografiați împreună în New York.

În imagini fanii au observat imediat și un inel, însă acesta se află pe mâna dreaptă, așadar nu este momentan vorba despre o logodnă.

Potrivit Daily Mail, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au fost văzuți împreună la începutul lunii plecând împreună din hotelul The Mark din New York, hotel în care a avut loc și petrecerea organizată de Serena Williams pentru Meghan Markle în februarie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alltheroyalsoftheworld👑 (@alltheroyalsoftheworld) on


Michael Lewis deține Whistles, un brand de îmbrăcăminte care poate fi găsit atât în Bloomingdales în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Afacerea acestuia valorează, potrivit Daily Mail, aproape 100 de milioane de dolari.

Primele zvonuri despre o relație între Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au apărut anul trecut, însă cei doi au păstrat de-a lungul timpului discreția.

Înainte de relația cu acesta, nepoata Prințesei Diana a format un cuplu cu Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Relația lor a durat 4 ani, ei despărțindu-se în 2017.

Lady Kitty Spencer a devenit faimoasă după apariția la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle de anul trecut. Aceasta a declarat pentru o revistă internațională că după acest eveniment a fost urmărită de mult mai mulți oameni pe Instagram, ea fiind și în atenția tabloidelor.

„A fost cu siguranță neașteptat”, a declarat aceasta.

Tânara în vârstă de 28 de ani a crescut în Cape Town, Africa de Sud, însă în prezent ea locuiește în Londra, fiind și imaginea unui brand important de moda.

Având în vedere postările făcute de aceasta pe Instagram, nepoata Prințesei Diana călătorește în întreaga lume, doar în ultimele zile postând imagini din Seattle, Sydney și Londra.

Citește și:
Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, este fashion icon-ul momentului, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people