Nathalie Emmanuel spune că Emilia Clarke a apărat-o de comentariile sexiste de pe platourile de filmare de la Game of Thrones

Interpreta lui Missandei din Game of Thrones a vorbit despre cum e să fii una dintre puținele femei de pe un platou de filmare dominat de bărbați.

Nathalie Emmanuel spune că Emilia Clarke a apărat-o de comentariile sexiste de pe platourile de filmare de la Game of Thrones

Într-un interviu recent pentru ediția britanică a publicației Vogue, Nathalie Emmanuel, cunoscută pentru rolul lui Missandei din serialul HBO Game of Thrones a vorbit despre atmosfera de pe platourile de filmare și prietenia cu Emilia Clarke, cea care o interpreta pe Daenerys.

„În primul sezon, costumul meu era destul de decoltat și a existat la un moment dat un incident cu un actor secundar care a făcut un comentariu pe platouri referitor la asta. Genul obișunit de comentarii – iar Emilia mi-a ținut spatele și a avut grijă de asta”, a declarat Nathalie Emmanuel, care spune că atmosfera de la filmări dominată de bărbați le-a adus și mai aproape.

Actrița mai povestește că atunci când s-a alăturat echipei Game of Thrones, Emilia Clarke filma deja pentru serial de câțiva ani și abia aștepta să aibă în jurul ei și niște energie feminină: „Noi două am avut întotdeauna grijă una de cealaltă. Dacă sunteți singurele fete de pe niște platouri de filmare dominate de bărbați, asta creează o legătură specială.”

Nathalie Emmanuel nu a fost numai una dintre puținele femei dintr-unul dintre cele mai de succes seriale din lume, dar și printre puținele persoane de culoare. „Sunt foarte conștientă și implicată în discuția despre reprezentare, pentru că sunt singura femeie de culoare în acest serial care continuă deja de multe sezoane”, a povestit ea în mai 2018 pentru publicația Entertainment Weekly.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nathalie Emmanuel a mai spus recent și că speră ca vorbind despre aceste inegalități din industria entertainment-ului va inspira și alți oameni, care vor produce la rândul lor schimbări. „Există atât de multe persoane talentate care nu sunt folosite. Și cred că asta e foarte păcat”, a mai spus actrița într-un alt interviu recent, pentru Harper’s Bazaar.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată paparazzi pentru fotografiile făcute cu fiul lor, Archie

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video