Nadine a împlinit recent 44 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum vedeta?

Nadine a fost una dintre cele mai memorabile apariții de la Școala Vedetelor. Cu ce se ocupă acum?

Nadine a împlinit recent 44 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum vedeta?

Nadine Voindrouh a împlinit recent 44 de ani, ocazie cu care a făcut o postare ironică pe propriul cont de Instagram. „Sunt vintage!”.

„Împlinesc 44 de ani!”, a scris Nadine. „Nici mult, nici puţin. Se simt… mă simt vintage. Ca de obicei, recunoscătoare că îi am şi că au venit pe bine, la bine şi cu bine. Nu mă simt ca la 20, nici ca la 30, mă simt ca la 44. Abia îi aştept pe următorii. Pe bune!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadine (@nadinevoindrouh)


Nadine a mărturisit recent și că își va susține examenul de bacalaureat în această vară, iar în această perioadă se pregăteşte intens, împreună cu fiul ei, care își face lecțiile pentru școală. „Eu învăţ pentru BAC şi el îşi face lecţiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele. Eu învăţ la ale mele, el învaţă la ale lui”, a declarat Nadine pentru Antena Stars.

Nadine Emilie Voindrouh s-a născut pe 24 februarie 1977 în București, dintr-un tată de origine africană și o mamă româncă. Rămasă orfană la doar șase ani, a trăit într-un orfelinat o vreme.

Cariera ei de cântăreață a debutat în 1995, atunci când a participat la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, difuzată la acea vreme de postul TVR 1, și realizată de Titus Munteanu. Emisiunea a reprezentat debutul mai multor personaje care au avut parte de succes în showbiz-ul românesc, precum Călin Goia, de la Voltaj, Mălina Olinescu, Adrian Despot (Vița de Vie), Călin Geambașu, Nicoleta Drăgan (Hi-Q), Lili Sandu.

Ulterior, Nadine a jucat și în filme și piese de teatru și a prezentat emisiuni precum „Banc Show” și „Sex cu Nadine. „A colaborat cu trupa Voltaj și a studiat actoria în SUA. Aceasta s-a căsătorit, în luna iunie 2011, cu omul de afaceri Dragoș Apostolescu, cu care are un fiu.

Citește și:
Fotografie rară cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Foto: Facebook Nadine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people