Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au o relație destul de apropiată, lucru care i-a luat prin suprindere pe mulți membri ai familiei regale și nu numai.

Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a nu au avut foarte multe apariții în public împreună, însă toată lumea a observat că între cele două există o legătură apropiată. Acest lucru este ușor de explicat, potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe.

Acesta a explicat că Regina a interacționat mai mult cu Meghan decât ar face în mod normal cu oricine altcineva intră în familia regală și bănuiește că motivul a fost amintirea Prințesei Diana și a felului în care aceasta a fost tratată. „Anul trecut, Regina a făcut un efort extraordinar și puțin neobișnuit pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familia regală în primele luni. Posibil pentru că Meghan iese în evidență într-un mod în care Kate nu o face. Totodată, este posibil să fie o lecție din trecută, când Prințesa Diana s-a simțit ca o străină în familia regală.”

Prințesa Diana și Prințul Charles, părinții Prințului Harry, s-au căsătorit în 1981 și s-au despărțit în 1996. La fel ca Meghan, Prințesa Diana a fost mereu în atenția presei, fiind urmărită de paparazzi până în ultima clipă a vieții ei. În plus, aceasta a simțit că nu se poate baza pe nimeni din familia regală, fostul ei secretar, Patrick Jepsen, dezvăluind pentru Yahoo Royal Box că Diana s-a simțit „ca o străină, s-a simțit exclusă”.

Intrarea lui Meghan în familia regală este mai similar cu cea a Prințesei Diana decât cea a lui Kate Middleton, explică Duncan Larcombe. În cazul lui Kate, „toată lumea a cunoscut-o pe ea și întreaga ei familie cu mult înainte de logodnă”. În schimb, în cazul lui Meghan a existat mai mult mister.

„Meghan pare că a creat o legătură apropiată cu Regina”, a spus Duncan, amintind de faptul că Ducesa de Sussex a fost invitată să călătorească cu trenul regal cu Regina, o onoare pe care Kate nu a primit-o până acum.

Citește și:
Ce crede Regina Elisabeta a II-a despre modul în care Meghan Markle s-a comportat în privința întregii drame provocate de familia ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people