Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au o relație destul de apropiată, lucru care i-a luat prin suprindere pe mulți membri ai familiei regale și nu numai.

Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a nu au avut foarte multe apariții în public împreună, însă toată lumea a observat că între cele două există o legătură apropiată. Acest lucru este ușor de explicat, potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe.

Acesta a explicat că Regina a interacționat mai mult cu Meghan decât ar face în mod normal cu oricine altcineva intră în familia regală și bănuiește că motivul a fost amintirea Prințesei Diana și a felului în care aceasta a fost tratată. „Anul trecut, Regina a făcut un efort extraordinar și puțin neobișnuit pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familia regală în primele luni. Posibil pentru că Meghan iese în evidență într-un mod în care Kate nu o face. Totodată, este posibil să fie o lecție din trecută, când Prințesa Diana s-a simțit ca o străină în familia regală.”

Prințesa Diana și Prințul Charles, părinții Prințului Harry, s-au căsătorit în 1981 și s-au despărțit în 1996. La fel ca Meghan, Prințesa Diana a fost mereu în atenția presei, fiind urmărită de paparazzi până în ultima clipă a vieții ei. În plus, aceasta a simțit că nu se poate baza pe nimeni din familia regală, fostul ei secretar, Patrick Jepsen, dezvăluind pentru Yahoo Royal Box că Diana s-a simțit „ca o străină, s-a simțit exclusă”.

Intrarea lui Meghan în familia regală este mai similar cu cea a Prințesei Diana decât cea a lui Kate Middleton, explică Duncan Larcombe. În cazul lui Kate, „toată lumea a cunoscut-o pe ea și întreaga ei familie cu mult înainte de logodnă”. În schimb, în cazul lui Meghan a existat mai mult mister.

„Meghan pare că a creat o legătură apropiată cu Regina”, a spus Duncan, amintind de faptul că Ducesa de Sussex a fost invitată să călătorească cu trenul regal cu Regina, o onoare pe care Kate nu a primit-o până acum.

Citește și:
Ce crede Regina Elisabeta a II-a despre modul în care Meghan Markle s-a comportat în privința întregii drame provocate de familia ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people