Ce crede Regina Elisabeta a II-a despre modul în care Meghan Markle s-a comportat în privința întregii drame provocate de familia ei

Familia lui Meghan Markle a știut cum să fie în atenția presei înainte și după nunta acesteia cu Prințul Harry, familia regală fiind implicată în o mulțime de controverse.

Ce crede Regina Elisabeta a II-a despre modul în care Meghan Markle s-a comportat în privința întregii drame provocate de familia ei

Meghan Markle s-a confruntat anul trecut cu o mulțime de situații neplăcute provocate de familia ei, însă modul în care s-a comportat în aceste situații se pare că a impresionat-o pe Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit The Mirror, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au apreciat modul în care Meghan s-a comportat, aceasta alegând să păstreze tăcerea atât în public, cât și în privat.

„Regina este foarte mulțumită de Meghan, la fel și Charles, și amândoi sunt de părere că ea a tratat situația într-o manieră demnă. Întreaga familie înțelege prin care a trebuit să treacă aceasta.”

O sursă regală a declarat pentru aceeași publicație că Meghan nu a vorbit cu tatăl ei și nici cu alte rude din familia acestuia. „Meghan este de părere că nu există loc pentru tatăl ei și familia acestuia în acest moment în viața ei. Ea are o familie unită și puternică în Harry și fiul lor”, a declarat această sursă, adăugând că Ducesa își „dorește influențe pozitive pentru Archie”.

Dincolo de scandalul provocat de familia ei, Meghan Markle a fost nevoită să se confrunte și cu presa britanică, numeroase tabloide publicând informații negative despre Ducesa de Sussex. Aceasta însă nu s-a lăsat afectată și încearcă să își continue rolul.

„Este dificil pentru Meghan în Londra deoarece presa este atât de dură în privința ei aici. Aceasta este viața ei. Însă mentalitatea ei este, ‘Ei bine, dacă așa va fi, voi face ce vreau. Nu joc după aceste reguli'”, a povestit o altă sursă pentru US Weekly.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a plănuiește să îi dea mai multe responsabilități regale lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people