Motivul pentru care Gerard Piqué nu a venit să o vadă pe Shakira la Super Bowl 2020

Shakira a avut un show spectaculos la Super Bowl 2020, dar se pare că iubitul artistei, Gerard Piqué, a avut un motiv întemeiat pentru care a lipsit de la concert.

Motivul pentru care Gerard Piqué nu a venit să o vadă pe Shakira la Super Bowl 2020

Shakira a oferit un show în adevăratul sens al cuvântul pe scena Hard Rock Stadium din Miami la Super Bowl 2020 alături de Jennifer Lopez.

Însă, foarte multe persoane s-au întrebat de ce a lipsit de la concert chiar iubitul Shakirei, Gerard Piqué. Ei bine, el este jucător la clubul de fotbal FC Barcelona, iar el nu a venit la Super Bowl 2020 deoarece a avut un meci împotriva echipei Levante Unión Deportiva. Cu toate acestea, nu putem spune că a fost supărat deoarece FC Barcelona a câștigat în fața Levante UD.

Show-ul pe care Shakira și Jennifer Lopez l-au avut în cadrul pauzei de la Super Bowl 2020 a fost extrem de apreciat de către fanii lor. Alături de ele au mai urcat pe scenă și câțiva artiști surpriză, cum ar fi J Balvin, Bad Bunny și chiar fiica lui Jennifer Lopez, Emme, în vârstă de 11 ani, care a cântat hitul mamei sale, „Lets Get Loud.”

În plus, chiar în aceeași zi cu Super Bowl 2020 a fost și ziua de naștere a artistei și a lui Gerard Piqué. Shakira a împlinit 43 de ani, iar Gerard 33 de ani. Shakira a scris și un mesaj emoționant pe contul său de Instagram: „Cel mai frumos cadou cu ocazia zilei de naștere a fost sprijinul din partea fanilor și munca depusă de o echipă pe care fiecare artist și-ar dori să o aibă”, a scris Shakira.

Shakira și Gerard Piqué formează un cuplu din anul 2010 și au împreună doi copii, Milan în vârstă de 7 ani și Sasha, în vârstă de 5 ani.

Citește și:
Ținutele spectaculoase purtate de Jennifer Lopez și Shakira la Super Bowl 2020

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people