Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost criticată pe rețelele de socializare

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost criticată în mediul online, cu puțin timp înainte să devină mamă pentru prima dată.

Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost criticată pe rețelele de socializare

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni în scurt timp părinți pentru prima oară. Pe parcursul sarcinii, vedeta a fost activă în mediul online și a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiat și sunt pregătiți pentru momentul în care copilul lor va veni pe lume. Modelul a povestit faptul că va prefera înfășatul bebelușului, considerând că așa va fi bine pentru copilul ei. Însă, ulterior a fost criticată pentru această alegere de către urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și a decis să le răspundă, precizând că fiecare își crește copilul așa cum dorește.  „Aoleu, fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați… copiii se sperie de mânuțele lor în somn pentru că ei în burtică stau strânși, strânși. Acum nu că eu m-aș pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai aveți simțul umorului”, a povestit Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Gabriela Prisăcariu se află în ultima lună de sarcină, iar recent a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini cu ea în care își arată cu mândrie burtica de gravidă, dezvăluindu-le și câte kilograme a acumulat până acum. „Fericită și cu 20 de kilograme în plus”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Pe parcursul sarcinii, Gabriela Prisăcariu și-a ținut la curent fanii cu privire la schimbările prin care trece corpul ei, dar cu problemele cu care s-a confruntat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat la finalul lunii martie că vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe partenera lui la începutul anului 2020, în cadrul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai. Au avut parte de o petrecere restrânsă la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, alături de partenera lui, Daliana Răducan, chef Nicolai Tand, care a și gătit preparatele de la eveniment, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună.

Citește și:
Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, a debutat deja în carieră la doar 10 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people