Motivul pentru care Beyoncé a interzis să fie fotografiată la ceremonia în memoria lui Kobe Bryant

Beyoncé le-a interzis fotografiilor să imortalizeze momentul în care ea a fost pe scenă la ceremonia organizată în memoria lui Kobe Bryant, iar acum s-a aflat și motivul.

Motivul pentru care Beyoncé a interzis să fie fotografiată la ceremonia în memoria lui Kobe Bryant

Beyoncé a fost cea care a deschis ceremonia organizată în memoria lui Kobe Bryant cu un moment artistic extrem de emoționant, interpretând piesele „XO” și „HALO”.

Momentul ei a fost parțial umbrit de faptul că redactorii de la The Associated Press și Getty Images au declarat că fotografii lor nu au avut voie să imortalizeze momentul lui Beyoncé de la comemorarea lui Kobe Bryant care a avut loc în Los Angeles.

„Este o ofensă la adresa familiei și fanilor lui Kobe. Beyoncé ține foarte mult la imaginea ei, de obicei ea aprobă publicarea anumitor fotografii, dar de data asta niciun fotograf care a fost prezent la ceremonie nu a fost lăsat să o poată fotografia. Nici măcar familia lui Michael Jackson nu a făcut asta”, a declarat o sursă care a fost la ceremonie. „Personalul de la Staples Center a fost trimis pentru a se asigura că nu există aparate de fotografiat lângă scenă. Fotografii nu au putut să creadă asta. Acest lucru nu ajută deloc la imaginea lui Beyoncé. O face să pară o divă. Momentul nu era despre ea”, a mai adăugat sursa.

Se pare însă că Beyoncé a avut un motiv bineîntemeiat pentru a adresa această solicitare. O sursă a declarat exclusiv pentru HollywoodLife care a fost motivul pentru care vedeta a cerut să nu fie fotografiată în cadrul evenimentului.

„Da, Beyoncé a cerut în mod categoric ca să nu fie fotografiată la ceremonia în memoria lui Kobe Bryant. Nu a vrut ca altcineva să fie în centrul atenției decât Vanessa [Bryant] și familia ei. Ea a cântat la ceremonie numai pentru că l-a iubit pe Kobe și a dorit să facă un lucru special pentru Vanessa„, a mai precizat sursa.

Prietenia dintre Beyoncé și familia Bryant datează de foarte mulți ani, Kobe chiar a apărut în clipul piesei „Bug-A-Boo” a trupei Destiny’s Child din care Beyoncé a făcut parte. Mai mult decât atât, Jay-Z, soțul lui Beyonce, a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că familia lui și cea a regretatului baschetbalist au petrecut Revelionul împreună. „El a fost la mine acasă de Revelion și niciodată nu l-am văzut atât de fericit”, a declarat Jay-Z. „Unul dintre ultimele lucruri pe care mi le-a spus a fost că trebuie să o văd pe Gianna jucând bachet. Și este unul dintre cele mai emoționante lucruri pentru că era atât de mândru de fiica lui”.

Citește și:
Beyoncé a publicat imagini inedite alături de cei trei copii ai săi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people