Motivul pentru care Angelina Jolie îi simte lipsa lui Brad Pitt, acum mai mult ca oricând

Angelina Jolie iubește Halloween-ul, dar anul acesta este bântuită de amintirea fostul său mariaj. Se pare că în această perioadă a anului îi este cel mai dor de Brad Pitt.

Motivul pentru care Angelina Jolie îi simte lipsa lui Brad Pitt, acum mai mult ca oricând

„Halloween-ul era partea preferată din an a lui Brad și a Angelinei, iar aceștia sărbătoreau mereu în familie. Este clar una dintre perioadele în care îi lipsește Brad cel mai mult”, a declarat o sursă apropiată de actriță. Au trecut doi ani de când a completat actele de divorț, dar Angelina încă este tristă atunci când se gândește la marea familie pe care o avea.

Brad, Angelina și cei șase copii ai lor ieșeau împreună de Halloween, se costumau și decorau casa. Acum, „de când Brad a plecat, lucrurile nu au mai fost la fel și, deși Angelina încă decorează casa și se costumează, lucrurile sunt diferite acum”, a mai adăugat aceeași sursă. „Trebuie să fie dificil. Nu este vorba doar de Halloween. Tot sezonul de sărbători este mai dificil pentru familiile despărțite”.

„Halloween-ul este începutul sărbătorilor și în această perioadă Angelina se simte singură și este conștientă de această singurătate”, a spus sursa. „Brad și Angelina nu au terminat procesul de custodie și una dintre problemele lor este că nu cad de acord în privința celui care ar trebui să aibă copiii alături de sărbători”. Halloween-ul nu era inclus în discuție, dar se pare că Angelina se luptă din greu pentru custodia copiilor de Crăciun.

Angelina trece prin mai multe momente sensibile și se pare că a plâns atunci când a găsit unul dintre tricourile vechi ale lui Brad într-un dulap, după cum a declara o altă sursă. Sperăm că va reuși, totuși, să se distreze alături de copiii ei, de acest Halloween.

Citește și:
Brad Pitt se simte „mult mai fericit și pregătit să înceapă o nouă relație' după divorțul de Angelina Jolie

Text: Bianca Margarit
Foto: Arhiva revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people