Motivul îngrijorător pentru care George Clooney a fost internat în spital

George Clooney a fost internat cu pancreatită după ce a slăbit prea rapid pentru un rol. Acesta a pierdut 14 kilograme într-o perioadă foarte scurtă.

Motivul îngrijorător pentru care George Clooney a fost internat în spital

George Clooney a fost internat în spital, suferind de pancreatită, după ce a slăbit aproape 14 kilograme pentru rolul din cel mai recent film al său, The Midnight Sky. Pancreatita este o inflamare a pancreasului și uneori și a țesuturilor din jur, care este cauzată de eliberarea enzimelor pancreatice active.

George Clooney a fost internat, după ce a fost dus de urgență la spital, iar mai târziu actorul în vârstă de 59 de ani a recunoscut că „nu a avut grijă” de el când a fost nevoit să slăbească considerabil pentru rol. Acesta regizează, de asemenea, filmul produs de Netflix, iar în timpul campaniei de promovare a filmului a vorbit despre diagnosticul său și despre perioada de spitalizare prin care a trecut. Internarea, a spus acesta, a avut loc cu doar patru zile înainte de debutul filmărilor pentru drama SF.

După ce George Clooney a fost internat, acesta a dat câteva declarații pentru publicația The Mirror, detaliind experiența. Actorul, care a câștigat două premii Oscar, a spus: „Cred că încercam prea tare să scad în greutate prea repede, și probabil că nu aveam grijă de mine.”

Acesta a mai declarat: „Mi-a luat câteva săptămâni să mă recuperez, și nu e ușor, pentru că aveam nevoie de energie, fiind și regizor în proiect.”

„Eram în acest ghețar din Finlanda, ceea ce a făcut munca mult mai dificilă. Dar experiența m-a ajutat, în mod clar, să înțeleg personajul.” Personajul cu pricina este Augustine, un om de știință care încearcă să-i prevină pe niște astronauți să se întoarcă acasă, unde are loc un dezastru de proporții globale. În film mai joacă Felicity Jones, David Oyelowo și Kyle Chandler.

Pregătirile pentru filmări, în urma cărora George Clooney a fost internat, au inclus pentru acesta și creșterea părului facial: „Mi-am crescut o barbă mare și urâtă și fiului meu îi plăcea, pentru că putea să ascundă lucruri în ea, iar eu nu-mi dădeam seama până când ajungeam pe platou că am acadele lipite în barbă”. Clooney este căsătorit cu avocata și activista Amal Clooney, și au împreună doi copii în vârstă de trei ani, Alexander și Ella.

Citește și:
Conflictul dintre realizatorii serialului The Crown și familia regală britanică se adâncește

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people