Michelle și Barack Obama au sărbătorit 26 de ani de la căsătorie, declarându-și iubirea necondiționată pe rețelele sociale

Michelle și Barack Obama au celebrat, pe 3 octombrie, 26 de ani de la ziua nunții, și așa cum ne-au obișnuit să posteze mesaje emoționante pe rețelele sociale la fiecare eveniment important, de această dată ne-au impresionat profund.

Michelle și Barack Obama au sărbătorit 26 de ani de la căsătorie, declarându-și iubirea necondiționată pe rețelele sociale

Michelle Obama și-a exprimat dragostea nemărginită pentru bărbatul alături de care a petrecut 26 de ani printr-o fotografie pe Instagram din ziua nunții și o mică poveste din acea zi.

„Nu vă puteți da seama din această fotografie, dar Barack s-a trezit în ziua nunții nostre, în octombrie 1992, cu o răceală cumplită. Cumva, până să-l întâlnesc la altar, răceala a dispărut în mod miraculos și ne-am distrat dansând aproape toată seara. 25 de ani mai târziu, încă ne distrăm, în timp ce lucrăm din greu pentru a ne susține parteneriatul și a ne sprijini unul pe celălalt. Nu-mi pot imagina această călătorie alături de nimeni altcineva”.

Barack a ales să-și exprime sentimentele pe Twitter, scriind „Aniversare fericită, @MichelleObama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă poate face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”.

Michelle i-a răspuns soțului ei la mesaj, adăugând „Mulțumesc @barackobama pentru 26+ de ani plini de dragoste, încredere și respect – pentru că ești un bărbat care aspiră mereu la lucruri mai bune, care mă apreciază atât pe mine, cât și pe minunatele noastre fiice. Fiecare zi pe care o petrec alături de tine îmi amintește ce comoară ești pentru noi toți”.

Michelle și Barack Obama au împreună două fiice, Malia Ann și Natasha, în vârstă de 20, respectiv 17 ani.

Citește și:
Barack și Michelle Obama au atras privirile tuturor la concertul lui Beyoncé și Jay-Z

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people