Michelle Obama a dezvăluit cu cine l-ar înșela pe Barack Obama

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Michelle Obama a făcut o dezvăluire amuzantă.

Michelle Obama a dezvăluit cu cine l-ar înșela pe Barack Obama

Michelle Obama a avut prima ei apariție în emisiunea lui Jimmy Kimmel de la plecarea de la Casa Albă și a făcut o dezvăluire amuzantă despre relație ei cu Barack Obama. Aceasta a spus că George Clooney ar fi cel cu care l-ar înșela pe soțul ei, această declarație fiind, desigur, o glumă.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, își promovează noua carte, „Becoming” și, în cadrul emisunii Jimmy Kimmel Live, ea a citit mai multe lucruri pregătite de gazda emisiunii.

Jimmy Kimmel i-a spus lui Michelle că știe că există lucruri pe care soțul ei, dar și ea, nu aveau voie să le spună cât timp erau la Casa Albă. „În ceea ce mă privește, cred că poți spune acum orice”, i-a spus gazda emisiunii, oferindu-i apoi mai multe foi pe care erau scrise lucruri pe care aceasta nu le-ar fi spus niciodată în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite.

Michelle a început apoi să citească: „Pe parcursul celor opt ani petrecuți la Casa Albă foloseam parola de Netlix a Laurei Bush”. Textele amuzante scrise de Jimmy au continuat: „Nu sunt sigură care este Sasha și care este Malia” (fiicele soților Obama, n.r.). „Știi ce? Ele sunt de acord”, a spus Michelle, dezvăluind că acestea se enervează de fiecare dată când numele lor sunt încurcate.

În mod evident, momentul cel mai amuzant a fost când a citit de pe foi că George Clooney este cel cu care l-ar înșela pe soțul ei, oamenii prezenți în sală râzând de această „dezvăluire”.

Michelle Obama a apărut pentru prima dată în emisiunea lui Jimmy Kimmel în octombrie 2012, când a glumit pe seama gazdei emisiunii. Tot atunci ea a îndemnat oamenii să voteze și a vorbit despre costumele de Halloween pe care le vor purta Malia, atunci în vârstă de 14 ani și Sasha, în vârstă de 11.

Citește și:
Barack și Michelle Obama au atras privirile tuturor la concertul lui Beyoncé și Jay-Z

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people