Michelle Obama dezvăluie părerea pe care Regina Elisabeta a II-a o are față de protocolul regal

Michelle Obama a ajuns la London’s Southbank Centre din cadrul turneului de promovare al autobiografiei „Becoming", discutând și despre întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a.

Michelle Obama dezvăluie părerea pe care Regina Elisabeta a II-a o are față de protocolul regal

Regulile care construiesc protocolul Casei Regale Britanice pot părea extreme uneori, intimidând majoritatea persoanelor, însă, de fapt, nu sunt atât de stricte pe cât ne-am imaginat.

În anul 2009, când Barack și Michelle Obama au vizitat Palatul Buckingham, gestul Primei Doamne de a o îmbrățișa pe Regină a fost catalogat drept inadecvat și contrar regulilor. Michelle a explicat la acea vreme că Regina Elisabeta a II-a a părut destul de încântată de îmbrățișare, ba chiar i-ar fi spus că protocolul regal este „o prostie'.

În timpul turneului de promovare a noii sale cărți, „Becoming”, Michelle a admis că a fost extrem de emoționată când a întâlnit-o pe Regină pentru prima dată. 

„Unul dintre obiectivele mele principale în acei opt ani a fost să nu devin niciodată un meme”, a glumit Michelle. „Aveam tot acest protocol în cap și mă gândeam „Să nu cazi pe scări, să nu atingi pe nimeni”, iar Regina spune „Intrați odată, stați oriunde vreți”.

Dovedind că protocolul regal nu este tocmai coșmarul pe care ni-l închipuim, Michelle a continuat „Îți spune un lucru, iar tu îți amintești protocolul, iar ea adaugă „Oh, totul este o prostie, intră odată”.

După declarațiile lui Michelle, se pare că Barack Obama o apreciază profund pe Regină, iar asta pentru că îi aduce aminte de cineva drag. „Cred că este datorită faptului că îi amintește de bunica lui, Toot, este inteligentă, amuzantă și sinceră. Este un mare fan”.

Ultima vizită a soților Obama la Castelul Windsor a fost în anul 2016, unde au fost întâmpinați personal de Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Filip.

Citește și:
Regulile pe care Regina Elisabeta a II-a le-a încălcat până acum pentru Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people