Regulile pe care Regina Elisabeta a II-a le-a încălcat până acum pentru Meghan Markle

Din momentul în care Meghan Markle a devenit în mod oficial membră a familiei regale britanice, ea a trebuit să se conformeze unor reguli și tradiții specifice.

Regulile pe care Regina Elisabeta a II-a le-a încălcat până acum pentru Meghan Markle

Judecând după celebrarea Crăciunului alături de Regină înainte de nuntă, contrar regulilor, se pare că familia regală a fost mai îngăduitoare cu unele aspecte care o privesc pe Meghan Markle. Potrivit Insider, Regina Elisabeta a II-a a încălcat numeroase tradiții regale pentru Meghan Markle înainte să facă parte din familia regală, continuând cu recenta invitație pe care i-a făcut-o mamei sale, Doria Ragland, de a petrece Crăciunul alături de fiica ei.

Ceremonia de nuntă a lui Harry și Meghan

Când Ducele și Ducesa de Sussex s-au căsătorit în luna mai a acestui an, se pare că anumite tradiții regale nu au fost respectate întocmai. Chiar dacă Meghan este o femeie divorțată, cuplului i-a fost permis să se căsătorească într-o biserică. Astfel, Prințul Harry a devenit primul membru al familiei regale care s-a căsătorit cu o femeie divorțată într-o biserică. Potrivit Elite Daily, le-a fost permis să se folosească melodii americane, și nu doar britanice, așa cum dicta tradiția.

Continuăm cu tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care nu a putut participa la nunta fiicei lui, în consecință fiindu-i imposibil să o conducă la altar. La cerința Prințului Harry, Regina i-a permis Prințului Charles să intervină și să-și însușească această responsabilitate.

O nuntă în luna mai

Regina Victoria (stră-stră-străbunica Reginei Elisabeta a II-a) credea că nunta în luna mai va aduce ghinion cuplului. Superstiția a fost respectată până anul acesta, când Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai.

Verigheta Prințului Harry

În Marea Britanie, tradiția prevede ca soțul să nu poarte verighetă. Astfel, Prințul Harry a devenit primul membru al familiei regale care a purtat un astfel de inel.

Garderoba regală a lui Meghan Markle

Femeile din familia regală trebuie să-și acopere umerii, potrivit tradiției, contrar alegerii lui Meghan în privința rochiei semnată Carolina Herrera pe care a purtat-o la evenimentul Trooping the Colour. Potrivit declarațiilor unei surse pentru Style Caster, Regina nu este fană a încălțămintei cu talpă ortopedică, pe care Meghan a ales să o poarte în timpul primului turneu regal. În această categorie o putem include, însă, și pe Kate Middleton, care a fost de multe ori surprinsă purtând astfel de încălțăminte, mai ales în compania copiilor săi.

O altă regulă în ceea ce privește vestimentația femeilor din familia regală prevede ca acestea să poarte întotdeauna ciorapi de culoarea pielii, încălcată de Meghan încă de la anunțul logodnei din luna noiembrie a anului trecut.

Discursul lui Meghan din seara nunții

În timpul nunților regale, tradiția spune ca gazda și cavalerul de onoare să țină câte un toast pentru tinerii căsătoriți. Cu toate acestea, lui Meghan i-a fost permis să aibă propriul discurs, în care i-ar fi mulțumit mamei sale, Doria, și părinților lui Harry pentru sprijinul acordat.

Citește și:
15 nunți regale recente de care probabil ai uitat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people