Mesajul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au transmis de ziua de naștere a Prințului Louis

Prințul Louis a împlinit ieri un an, iar familia regală a respectat tradiția și a publicat noi imagini cu fiul cel mic al Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Mesajul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au transmis de ziua de naștere a Prințului Louis

Cele trei imagini cu Prințul Louis au fost postate pe contul de Instagram/Twitter al Palatului Kensington, în descriere menționându-se că aceste fotografii au fost făcute de Ducesa de Cambridge.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să publice trei noi imagini cu Prințul Louis înaintea primei sale aniversări. Fotografiile au fost făcute la începutul lunii la casa lor din Norfolk”.


Louis poartă în două imagini un pulover roșu închis și o cămașă ce pare a fi cea pe care a purtat-o în trecut și Prințul George. În cea de-a treia imagine, micul prinț poartă un pulover albastru.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au numărat printre milioanele de fani care au apreciat și care au comentat la imaginile postate pe Instagram. Prin intermediul contului lor de Instagram, @sussexroyal, Meghan Markle și Prințul Harry au scris: „La Mulți Ani Louis! Îți trimitem multă dragoste din partea amândurora, xo”, mesaj completat cu emoji reprezenând baloane și tort aniversar.

Meghan și Harry sunt destul de activi pe social media și chiar zilele trecute au postat un mesaj personal adresat Reginei, cu ocazia împlinii vârstei de 93 de ani, mesaj acompaniat de o imagine pe care o poți vedea și mai jos.

Citește și:
Prințul George a primit o poreclă amuzantă de la colegii săi de școală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people