Meryl Streep va deveni bunică pentru prima dată

Meryl Streep își mai poate adăuga un rol important în CV - cel de bunică!

Meryl Streep va deveni bunică pentru prima dată

Actrița Mamie Gummer, fiica cea mare a lui Meryl Streep, este însărcinată cu primul copil. Gummer este logodită cu scenaristul Mehar Sethi, iar vestea că aceasta este însărcinată a fost confirmată de reprezentantul ei.

Mamie Gummer și Mehar Sethi s-au logodit în luna august a acestui an. Ea a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul Benjamin Walker, însă mariajul ei a eșuat. Mehar Sethi este scenarist și producător și a lucrat pentru seriale precum „The Mick” and „Bojack Horseman”.

Pentru actrița Meryl Streep în vârstă de 69 de ani, acesta este primul nepot. Meryl Streep și soțul ei, sculptorul Don Gummer, mai au alți trei copii: Henry Wolfe Gummer, în vârstă de 39 de ani, Grace Gummer, în vârstă de 32 de ani, și Louisa Gummer, în vârstă de 27 de ani.

Mamie Gummer, în vârstă de 35 de ani, a jucat alături de celebra ei mamă în filmul „Ricki and the Flash” din 2015 care spune povestea relațiilor dificile dintre o mamă și copiii ei adulți. În realitate însă, între Mamie și Meryl există o relație excelentă și cele două vorbesc numai în termeni elogioși una despre cealaltă.

Citește și:
Meryl Streep și secretul ei de frumusețe care nu costă nimic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people