Melania Trump nu mai vrea atenție, are o nouă menire acum

Se zvonește că Melania Trump va evita de acum încolo atenția publică, pentru a se dedica lucrurilor pe care și le-a dorit întotdeauna.

Melania Trump nu mai vrea atenție, are o nouă menire acum

De când a părăsit Casa Albă alături de soțul ei, Melania Trump a lăsat să se înțeleagă că va lăsa deoparte activismul de orice fel și că nu are de gând să mai participe la viața publică. O cunoștință a cuplului a sugerat chiar că aceasta se va concentra exclusiv pe viața de casnică în Mar-a-Lago, Florida.

Potrivit surselor Express UK, Melania preferă să se ocupe de familie, în special de creșterea lui Barron Trump, fiul născut la un an după nunta ei cu Donald din 2005. „Melania va dispărea”, a spus sursa. „Nu va exista nicio postare pe Instagram sau pe Twitter, nu o veți vedea.”

În ultima vreme, s-au înmulțit și zvonurile conform cărora Melania aștepta ca Donald Trump să nu mai fie președinte pentru a putea divorța de el. Dar sursa tabloidului britanic nu este de acord și spune că, având în vedere povestea de viață a Melaniei, aceasta și-a dorit mereu stabilitate, romantică și financiară, iar căsnicia cu Trump i-o garantează. „Probabilitatea este de 99,99% să rămână împreună. Aș fi cu adevărat șocat dacă Melania s-ar separa formal și ar divorța de soțul ei.”

Melania Trump a lansat în 2018 campania de awareness pentru tineri Be Best, care lupta împotriva cyberbulling-ului și consumului de substanțe care creează dependență, în special de opioide. Puțini au fost cei care au crezut în interesul sincer al Primei Doamne de atunci în cauza promovată, iar acum, spune autoarea Kate Andersen Brower citată de Express, „N-o văd continuând proiectul. Totul este despre ea însăși și despre familie.”

Citește și: 

Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people