Melania Trump dovedește încă o dată că este ipocrită, iar cuvintele ei vor înfuria toate femeile

Melania Trump reușește să fie din nou în centrul atenției, dar nu în cel mai bun sens, iar cuvintele ei te vor înfuria și pe tine.

Melania Trump dovedește încă o dată că este ipocrită, iar cuvintele ei vor înfuria toate femeile

Mișcarea #MeToo a luat amploare și te-ai gândi că după atâtea luni în care femei din întreaga lume au avut curajul să vorbească despre experiențele traumatizante prin care au trecut, vor exista măsuri prin care victimele să se simtă mai în siguranță.

Ei bine, Melania Trump nu este de acord cu acest lucru. În timpul primei ei călătorii solo în Africa, Prima Doamnă a Statelor Unite a acordat un interviu pentru ABC, ea discutând și despre mișcarea #MeToo.

„Susțin femeile și ele trebuie auzite. Trebuie să le sprijinim pe ele, dar și pe bărbați, nu doar pe femei”, a spus aceasta. Apoi, întrebată dacă ea consideră că bărbații care au fost acuzați recent de abuz sexual au fost tratați nedrept, ea a făcut o afirmație surprinzătoare și, în același timp, supărătoare: „Sunt de partea femeilor, dar trebuie să aducem dovezi. Nu poți spune pur și simplu cuiva, ‘Am fost abuzată sexual sau tu mi-ai făcut asta mie’, deoarece câteodată presa merge prea departe și felul în care conturează unele povești nu este corect. Nu este bine.”

Această afirmație vine la doar câteva zile după ce Brett Kavanaugh a fost confirmat în funcția sa la Curtea Supremă, deși au existat numeroase femei care l-au acuzat public de agresiune sexuală. Chiar și după o audiere și o scurtă investigație a FBI-ului, Senatul a decis ca el să primească această funcție în continuare.

În plus, declarația Melaniei întărește astfel și cuvintele soțului ei, Donald Trump, care a spus zilele trecute că este „o perioadă foarte înfricoșătoare pentru bărbații tineri din America”. Desigur, declarațiile celor doi lasă loc de interpretări, însă ar trebui să ne întrebăm dacă și după toate aceste dezvăluiri ale victimelor din întreaga lume chiar putem considera că lumea este mai periculoasă pentru bărbați și nu pentru femei.

Citește și:
Melania Trump s-a săturat ca lumea să îi critice alegerile vestimentare și se simte „hărțuită'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people