Melania Trump, apariție spectaculoasă la un miting din Georgia

Melania Trump l-a însoțit pe Donald Trump la un miting din Georgia și a atras privirile tuturor cu o ținută spectaculoasă.

Melania Trump, apariție spectaculoasă la un miting din Georgia

Melania Trump a mers sâmbătă, 5 decembrie, alături de soțul ei, Donald Trump, la un miting de campanie desfășurat în statul Georgia, primul de altfel de când acesta a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite în fața lui Joe Biden.

Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a reușit să surprindă și de această dată cu ținuta ei. Ea a ales să poarte un palton roșu din piele Alexander McQueen în valoare de 6.200 de dolari, care îi punea în evidență silueta, alături de o rochie neagră și stiletto cu imprimeu zebră semnați Manolo Blahnik în valoare de 875 de dolari.

Nu este pentru prima dată când Melania Trump surprinde cu alegerile sale vestimentare. În urmă cu o lună ea s-a aflat și în jurul unei controverse din cauza unei ținute. Când au avut loc alegerile din Statele Unite ale Americii, Melania și-a exprimat votul la un centru de votare din apropierea Mar-a-Lago. Alegerea Melaniei a constat într-o rochie cu imprimeu Gucci, al cărei preț este de peste 6000 de dolari, accesorizând-o cu o geantă Hermès Kelly și pantofi Christian Louboutin – o ținută estimată în total la peste 20.000 de dolari. 

Stilistul Melaniei Trump, Herve Pierre, a dezvăluit în trecut că aceasta nu obișnuiește să împrumute haine de la designeri și că preferă să le achiziționeze.

În cadrul mitingului din Georgia, Donald Trump a ținut să vorbească din nou despre fraudarea alegerilor în fața mulțimii. Melania și-a susținut soțul, având un discurs în care a promovat acțiunile soțului său din timpul pandemiei. „Economia noastră a crescut și șomajul a scăzut. Când o pandemie globală a lovit Statele Unite, soțul meu a pus poporul american pe primul loc și acum sub administrarea sa și datorită capacităților și resurselor noastre medicale uimitoare, suntem mai aproape ca niciodată de un vaccin care va salva miliarde de vieți”, a spus Melania Trump.

Citește și:
Regina Elisabeta se va vaccina împotriva coronavirusului, chiar mai repede decât era așteptat

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people