Melania Trump a primit o viză Einstein pentru a ajunge în SUA

Melania Trump a ajuns în Statele Unite pe baza unei vize rezervate persoanelor cu abilități speciale, iar toată lumea se întreabă care sunt aceste calități în cazul ei.

Melania Trump a primit o viză Einstein pentru a ajunge în SUA

Potrivit Washington Post, Melania Trump a cerut în 2000, în perioada în care nu se căsătorise încă cu Donald Trump, o viză Einstein, rezervată persoanelor cu abilități speciale.

Ea a primit-o, însă foarte multe persoane se întreabă cum a reușit să facă acest lucru, având în vedere că viza EB-1, este acordată de obicei persoanelor care sunt foarte apreciate în domeniul lor. Aici poate fi vorba despre câștigători ai Premiilor Pulitzer, Oscar și Olimpiade, precum și cercetători academicieni respectați sau directori ai unor multinaționale.

Actuala Primă Doamnă a depus cererea în 2000, când era doar Melania Knauss, model sloven care lucra la New York și tocmai îl întâlnise pe Donald Trump. Cererea sa a fost aprobată în 2001, ea numărându-se printre cele cinci persoane din Slovenia care au reușit să o obțină.

Cu toate acestea, care au fost aceste calități speciale? Melania nu avea în acea perioadă foarte multă putere, fiind un simplu model. Totodată, nu a câștigat premii în modă și nici nu a publicat lucrări științifice, iar avocatul acestei refuză să prezinte cererea acesteia sau proba pe care a adus-o pentru a o primi.

Se pare că există o posiblitate ca ea să fi prezentat mai multe scrisori semnate de nume importante de la Hollywood, iar acest lucru i-ar fi adus viza mult dorită.

Melania Trump a ajuns pentru prima dată în SUA în 1996, iar în 2006 a devenit cetățean american.

Citește și:
Cum era Melania Trump la inceputul carierei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people