Meghan Markle vrea să se întoarcă în mediul online și să își redeschidă blogul

Meghan Markle se întoarce, puțin câte puțin, la viața sa anterioară familiei regale, iar noul său obiectiv este lumea online. Aceasta plănuiește să-și redeschidă blogul său faimos de lifestyle, “The Tig”.

Meghan Markle vrea să se întoarcă în mediul online și să își redeschidă blogul

De când Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a părăsi familia regală pentru a se muta în Los Angeles, ei au făcut numeroase anunțuri în legătură cu noile lor proiecte. Printre diversele proiecte caritabile, biografice și cinematografice, Meghan plănuiește să dea lovitura și în mediul online, redeschizând faimosul său blog, „The Tig”.

„The Tig” era un blog de lifestyle creat de Meghan, în care aceasta aborda diverse subiecte legate de modă, beauty, mâncare și călătorii, ceea ce îl făcea să fie foarte similar cu blogul „Goop”, creat de Gwyneth Paltrow.

În 2017, cu puțin timp înaintea nunții sale cu Prințul Harry, Meghan a luat decizia de a închide blogul, scriind un mesaj, pe care l-a și semnat pentru fanii ei.

O sursă de la casa regală a dezvăluit că Meghan va relua acest proiect. „Cred că Meghan va avea un nou cont de Instagram”, a mărturisit Myka Meier, în podcast-ul „Royally Obsessed”. „Eu cred că aceasta va face un „Goop”, o nouă versiune a lui „The Tig”… Chiar cred că asta urmează”.

„Am o prietenă care cunoaște puțin situația și am o bănuială că deja lucrează la ceva”, a continuat Meier. „Cred că vom vedea ceva foarte interesant și creativ în curând, care va aduce împreună personalități influente din toată lumea și ne va inspira”, a continuat Myka Meier.

Încă de la decizia lor de a părăsi familia regală pe 1 aprilie, pentru a duce un trai independent, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Statele Unite, unde au dat vestea începerii mai multor proiecte speciale. Printre acestea este și proiectul caritabil comun, fundația Archewell, numită după fiul lor. În plus, Meghan a dezvăluit și colaborarea ei cu Disney prin intermediul documentarului „Elephant”, pe care aceasta îl narează.

Citește și:
Meghan Markle l-a angajat pe avocatul Prințesei Diana pentru procesul său împotriva unui tabloid

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people