Meghan Markle va fi prezentă la MET Gala?

Numeroase tabloide au scris în ultimele săptămâni că Meghan Markle va participa la MET Gala, însă Ducesa de Sussex este ocupată, de fapt, cu alte activități în perioada următoare.

Meghan Markle va fi prezentă la MET Gala?

Deși ne-am fi dorit să o vedem pe Meghan Markle la MET Gala anul acesta, se pare că Ducesa nu va participa la eveniment, în ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă în presă.

Potrivit Hello!, Meghan Markle nu va fi prezentă la evenimentul din mai, ea concentrându-se în următoarea perioadă asupra planurilor pe care le are alături de Prințul Harry. „Ducesa nu va participa la evenimentul plin de celebrități”, a declarat o sursă pentru publicație.

Această declarație vine după ce presa internațională a publicat mai multe știri potrivit cărora Meghan urma să participe la eveniment alături de Edward Enninful, redactorul-șef al revistei British Vogue. Cei doi au colaborat pentru ediția de septembrie a cunoscutei reviste. „Gala MET este făcută pentru cele mai importante personalități. În mod evident, Meghan a fost unul dintre primele nume apărute pe listă, iar echipa lui Edward este încântată că cei doi vor merge împreună. Meghan este bucuroasă să participe ocazional la evenimente fără Harry, pentru a-și consolida încă o dată locul de la Hollywood.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În realitate însă lucrurile stau complet diferit. Meghan și Harry lucrează împreună pentru a deschide propria organizație. Cei doi se vor afla săptămâna aceasta în Marea Britanie pentru ultimele evenimente în calitate de membri seniori ai familiei regale, urmând ca ei să înceapă tranziția către o viață fără titluri regale începând cu 1 aprilie.

Ducele și Ducesa de Sussex au propriul site unde au publicat mai multe informații despre schimbările prin care vor trece, sfătuindu-i totodată pe fani că verifice această sursă, deoarece este singura care va da informații sigure în privința pașilor pe care îi vor face aceștia. „Pe măsură ce Ducele și Ducesa de Sussex continuă să își dezvolte organizația și planurile pentru viitor, sperăm să folosiți acest site drept o sursă pentru informații concrete”, a transmis echipa celor doi.

„În primăvara acestui an, toate canalele digitale de media vor fi schimbate, pe măsură ce ei introduc noi etape din tranziția lor”.

Citește și:
Meghan Markle „detesta' codul vestimentar regal și abia așteaptă să își schimbe stilul vestimentar

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people