Meghan Markle și Prințul Harry ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors din Maroc, iar fanii au rămas impresionați de o activitate, în special, la care cei doi au participat în timpul turneului regal.

Meghan Markle și Prințul Harry ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

Turneul regal din Maroc al Ducelui și Ducesei de Sussex a luat sfârșit după trei zile, cei doi întorcându-se în Anglia. În timpul vizitei, Meghan și Harry au participat la o demonstrație de gătit în Rabat, Maroc, organizată pentru copiii defavorizați cărora li s-a oferit șansa să învețe despre bucătăria tradițională. Meghan Markle și Prințul Harry s-au alăturat bucătarilor și au gustat din preparate, experiența finalizându-se cu multe râsete și bună dispoziție.

Lizzie Robinson, producătorul regal al ITV News, a postat filmarea amuzantă pe Twitter, în care îi vedem pe Meghan și Harry gustând din clătite. „Chef-ul marocan Chef Moha face clătite tradiționale dintr-o rețetă care se regăsește în cartea de bucate „Together” pentru Ducele și Ducesa de Sussex. Meghan îi spune lui Harry „mușcătură mare”  în timp ce el mușcă din clătită și răspunde „este puțin cam târziu acum”.


Meghan a ajutat la realizarea cărții de bucate ca parte a primei sale atribuții individuale de când este membră a familiei regale. Lucrând cu femeile de la Hubb Community Kitchen, Meghan a dat voce unei comunități afectate de incendiul Grenfell Tower din Londra.

La sfârșitul demonstrației de gătit, Meghan i-a făcut cadou Chef-ului Moha o copie a cărții sale de bucate, semnată personal de Ducesă. Acesta și-a exprimat dorința de a găti pentru cei doi data viitoare când vor vizita Marocul. Meghan a fost încântată de propunere, spunând în timp ce și-a atins pântecele „Întreaga familie data viitoare”, un răspuns ce i-a emoționat profund pe fanii familiei regale.

Citește și:
Lady Gaga a dezvăluit ce i-a spus Bradley Cooper înainte de duetul emoționant de la Premiile Oscar

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people