Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la un eveniment dedicat tinerilor

Ducele și Ducesa de Sussex au fost prezenți la evenimentul #WEDay din Londra, unde fiecare student prezent și-a câștigat locul prin implicare într-o acțiune caritabilă locală și una globală.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la un eveniment dedicat tinerilor

În timpul discursului, Prințul Harry a evidențiat importanța protejării sănătății mintale și a combaterii schimbării climatice. Spre sfârșit, Harry și-a citat soția, alături de care așteaptă un copil în această primăvară: „Așa cum soția mea îmi amintește des de unul dintre citatele ei preferate semnate de Martin Luther King Jr.: „Întunericul nu poate alunga întunericul. Doar lumina poate face acest lucru. Ura nu poate alunga ura. Doar iubirea o poate face', a explicat Ducele de Sussex.


„Nu veți fi mereu pe aceeași lungime de undă, probabil veți deveni frustrați de generația mai în vârstă căreia pare să nu-i pese. Însă încercați să renunțați la acea gândire. Amintiți-vă că nu toți oamenii văd lumea în felul în care voi o priviți, dar asta nu înseamnă că nu le pasă. Înseamnă că stă în puterea voastră să schimbați mentalități, să-i încurajați pe cei din jurul vostru să gândească dincolo de ce este evident, și să lucreze alături de voi, nu împotriva voastră, pentru a găsi soluții', a continuat Harry.

Prințul Harry și-a concluzionat discursul spunând mulțimii „suntem alături de voi', înainte ca Meghan să surprindă audiența urcând pe scenă alături de soțul ei. Purtând un blazer bleumarin și o pereche de pantaloni negri, Ducesa de Sussex a părut mândră în timp ce și-a îmbrățișat soțul, înainte să părăsească scena ținându-se de mână.

Apariția surprinzătoare vine la doar o zi după ce au participat la un eveniment alături de Prințul William și Kate Middleton, care l-a onorat pe Prințul Charles. Ultima dată când cei patru au fost văzuți împreună a fost în ziua de Crăciun, în Sandringham.

Citește și:
Fiica lui Luke Perry, primele declarații după moartea tatălui său

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people