Meghan Markle recunoaște că îi este dor de serialul „Suits”

În timp ce se afla în Irlanda, Meghan Markle a recunoscut că îi este dor de serialul "Suits".

Meghan Markle recunoaște că îi este dor de serialul „Suits”

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, Meghan Markle era o actriță de la Hollywood care a cunoscut succesul cu rolul din serialul „Suits”. Personajul ei, Rachel Zane, a câștigat simpatia fanilor, aceștia fiind întristați de faptul că atât ea, cât și personajul lui Patrick J. Adams au părăsit serialul în sezonul 7.

Prințul Harry și Meghan Markle au mers săptămâna aceasta în prima lor călătorie în Irlanda în calitate de Duce și Ducesă de Sussex. În a doua zi a turului, Meghan a vorbit cu mai mulți oameni din public, printre care și o admiratoare a serialului „Suits”.

Fiona Moore, cea care a vorbit cu Meghan, a declarat pentru reporteri că Ducesa de Sussex i-a dezvăluit că îi lipește serialul „Suits”. „Sunt o mare fană a serialului ‘Suits’ și i-am spus că îmi lipsește, iar ea a răspuns ‘Și mie'”, a declarat aceasta pentru Hello.

Totodată, această fană a declarat că Meghan avea o atitudine relaxată, glumea și râdea.

Meghan Markle a renunțat la cariera de actriță pentru a fi alături de Prințul Harry. Ea a dezvăluit în trecut că astfel are posibilitatea să se concentreze pe munca de caritate. „Ce este cu adevărat captivant, pe măsură ce vorbim despre renunțarea la această carieră, este faptul că pot depune și mai multă energie pentru cauzele care au fost foarte importante pentru mine”, a spus Meghan în interviul acordat BBC după anunțul logodnei în luna noiembrie a anului trecut.

Ea a adăugat că știe că statutul său înseamnă o mare responsabilitate și ia acest lucru în serios.

Și nouă ne lipsește Rachel Zane, însă abia așteptăm să vedem cum se va implica în acțiunile de caritate ale familiei regale britanice.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle în vizită oficială în Irlanda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people