Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit

Meghan Markle continuă să își ducă la bun sfârșit îndatoririle, iar dovadă stă în faptul că ea a fost surprinsă făcând o vizită unei organizații din Vancouver.

Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit

Ducesa de Sussex a fost surprinsă de către paparazzi întâlnindu-se cu mai multe femei dintr-o organizație din Downtown Eastside, care oferă consiliere, mâncare, dar și alte servicii femeilor și copiilor care au nevoie.

Meghan Markle a discutat cu fondatoarele organizației despre problemele cu care se confruntă femeile în comunitate, dar și care sunt facilitățile oferite. Ea a adoptat o ținută destul de relaxată, având un pulover bej, pantaloni închiși la culoare și cizme maro peste genunchi.

În urmă cu doar câteva zile, Meghan Markle s-a întors în Canada la fiul ei, Archie Harrison, însă ea nu a fost însoțită și de Prințul Harry. Cei doi și-au lăsat fiul cu Jessica Mulroney, o prietenă apropiată Ducesei, dar și cu o dădacă. În plus, o persoană apropiată a declarat că Meghan Markle nu ar mai vrea să se întoarcă în Marea Britanie, iar ea și Prințul Harry sunt în căutarea unei locuințe în Canada.

Prințul Harry ar urma să se întâlnească cu Meghan și fiul lor în curând, mai cu seamă că el urmează să găzduiască tragerea la sorți a Cupei Mondiale a Ligii de Rugby la Palatul Buckingham.

Pe 13 ianuarie Regina Elisabeta a II-a a dat prima declarație în ceea ce privește viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. „Astăzi familia mea a avut o discuție constructivă despre viitorul nepotului meu și a familiei sale. Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viață ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viață mai independentă”, a spus Regina Elisabeta a II-a.

De asemenea, Regina a mai declarat și că în următoarele zile vor fi luate decizii finale privind dorința Ducilor de Sussex de a deveni independenți din punct de vedere financiar.

Citește și:
Meghan Markle nu ar vrea să se întoarcă să locuiască în Marea Britanie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people