Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți

Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată.

Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți

Meghan Markle a născut. Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți pentru prima dată, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Instagram.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat. Întreaga lume a așteptat cu nerăbdare nașterea bebelușului regal, după ce timp de mai multe luni toată lumea s-a întrebat dacă cei doi vor avea o fețiță sau un băiețel sau chiar gemeni.

„Ne bucurăm să anunțăm că Altețele Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat primul copil în dimineața zilei de 6 mai 2019. Fiul Altețelor Lor Regale cântărește 3 kilograme și 260 grame.

Atât Ducesa, cât și bebelușul sunt sănătoși, iar cuplul mulțumește tuturor pentru entuziasmul și sprijinul oferit în această perioadă specială din viața lor. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.”

 

Prințul Harry a făcut deja primele declarații, dezvăluind că a fost cel mai emoționant moment din viața lui. „Suntem amândoi foarte fericiți.'


Familia regală a confirmat în luna octombrie că Ducesa de Sussex este însărcinată, anunțul fiind făcut chiar la începutul turneului Ducelui și Ducesei de Sussex, când cei doi ajunseseră în Sydney.

„Înălțimile Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să anunțe că Ducesa de Sussex va avea un copil în primăvara anului 2019. Înălțimile Lor Regale au apreciat tot sprijinul pe care l-au primit de la oameni din întreaga lume de la nunta lor din mai și sunt bucuroși să împărtășească această veste cu publicul', au scris atunci reprezentanții familiei regale pe platformele sociale.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți la mai puțin de un an de la căsătoria lor, ceremonia impresionantă având loc la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor. Pe același domeniu Ducele și Ducesa de Sussex vor locui alături de bebelușul lor, ei alegând să se mute de la Kensington Palace în Frogmore Cottage.

Cei doi au acum propriul cont de Instagram, fanii fiind convinși că textele postărilor sunt făcute chiar de către Meghan, indiciu fiind tonul informal folosit.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people