Meghan Markle, iubita Printului Harry, isi inchide site-ul de lifestyle

Meghan Markle, posibila viitoare printesa, si-a inchis site-ul de lifestyle pe care il avea de 3 ani, The Tig.

Meghan Markle, iubita Printului Harry, isi inchide site-ul de lifestyle

Meghan Markle, actrita americana pe care o cunosti din serialul de succes „Suits”, cea care se afla intr-o relatie serioasa cu Printul Harry al Marii Britanii, si-a inchis zilele trecute site-ul de lifestyle de care se ocupa de aproape de 3 ani, intitulat The Tig.

Meghan Markle, posibila viitoare printesa, avand in vedere relatia ei din ce in ce mai serioasa cu Printul Harry, a trebuit sa isi inchida, cu parere de rau, site-ul The Tig, pe care il avea de aproape 3 ani.

The Tig era proiectul personal al lui Meghan, un site ce prezenta diverse articole de lifestyle, printre care si sfaturi despre relatii dar si materiale despre munca sa umanitara. Meghan Markle nu lucra singura la site, ci avea o echipa care o ajuta cu tot ceea ce insemna content de calitate.

Se pare ca Meghan Markle si-a inchis site-ul pentru a avea mai mult timp sa se ocupe de munca sa umanitara dar si de jobul solicitant in serialul „Suits”. Intr-un mesaj emotionant postat pe The Tig, Meghan multumeste tuturor celor care au ajutat ca proiectul sa devina o adevarata comunitate.

De asemenea, Meghan a postat un mesaj asemanator si pe Instagram:

Citeste si:
Actrita Meghan Markle, iubita Printului Harry, atacata de sora sa vitrega

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people