Meghan Markle „detesta” codul vestimentar regal și abia așteaptă să își schimbe stilul vestimentar

De când Meghan Markle s-a mutat în Canada, stilul ei de viață a avut parte de schimbări, inclusiv cel vestimentar.

Meghan Markle "detesta" codul vestimentar regal și abia așteaptă să își schimbe stilul vestimentar

Viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry a trecut prin mai multe schimbări de când ei au decis să se îndepărteze de familia regală și să fie independenți financiari. Cu această ocazie, Meghan Markle va renunța la ținutele cu care ne-a obișnuit până acum.

„S-au dus zilele în care trebuia să respecte codul vestimentar impus de familia regală. Meghan este mult mai confortabilă îmbrăcată în haine lejere, pantofi fără toc, blugi și pulovere. Detesta să fie mereu îmbrăcată la patru ace și să respecte acele reguli de modă veche, cum ar fi rochiile deasupra genunchiului. Acum că s-a mutat în Canada, ea va fi îmbrăcată mai mult în pulovere și pantaloni de yoga”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Meghan Markle va avea ocazia de a fi mai puțin preocupată de ceea ce spune presa despre ea: „Nu vă așteptați ca Meghan să stea doar în casă acum că locuiește în Canada. Este ușurată că are în sfârșit libertate în viața ei. Să facă orice vrea, fără ca familia regală să îi urmărească orice mișcare.”

De când a ajuns în Canada, ea a început deja să își trăiască noua viață: „Trăiește din nou o viață normală, conduce, merge la cumpărături și tot felul de lucruri”, a mai spus sursa.

Cu toate că ne-am fi așteptat ca Meghan și Harry să ducă o viață simplă, se pare că ei se vor bucura în continuare de anumite lucruri pe care le aveau și înainte. Acum câteva zile, Prințul Harry a zburat cu un avion privat pentru a ajunge în Canada la Meghan și fiul lor, Archie. În ciuda faptului că nu vor mai primi fonduri publice, „Prințul Harry nu este îngrijorat din cauza banilor”, a declarat o sursă pentru In Touch.

La începutul lunii, Meghan Markle și Prințul Harry au surprins pe toți atunci când au anunțat decizia de a se îndepărta de familia regală. Recent, Regina Elisabeta a II-a a trimis publicității un comunicat conform căruia Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai primi fonduri publice, nu vor mai folosi titulatura de „Altețele Lor Regale” și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale. Pe lângă asta, aceștia vor înapoia banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, care va rămâne în continuare casa lor din Marea Britanie.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry amenință că vor acționa legal împotriva paparazzilor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people